CARSNEWS
AUTONEWS

Η Land Rover ήδη ετοιμάζει το Defender SVR των 500+ ίππων!

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου η Land Rover παρουσίασε στον κόσμο το ολοκαίνουριο Defender. Για την ακρίβεια, παρουσίασε τα Defender 110 και Defender 90 και αυτό έχει σημασία καθώς το όνομα “Defender” θα χρησιμοποιηθεί για μία ολόκληρη οικογένεια μοντέλων που κατά τα φαινόμενα, θα συμπεριλαμβάνει και το Defender SVR. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του αγγλικό μέσο, η Land Rover έχει ήδη κατασκευάσει ένα λειτουργικό πρωτότυπο του καυτού Defender και δεν αποκλείεται να λανσάρει την κορυφαία έκδοση μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Δεδομένου ότι το Defender SVR θα τεθεί αντιμέτωπο με ανταγωνιστικές προτάσεις όπως η Mercedes-AMG G63, πρέπει να διαθέτει κάτι εξαιρετικό κάτω από το καπό. Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο τεχνικός συνεργάτης της Land Rover, η BMW, που θα προμηθεύσει τον twin-turbo V8 και θα φροντίσει ώστε το Defender να διαθέτει περί τα 500 άλογα ώστε να στέκεται επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό. Κατά τα άλλα, το SVR θα είναι ακριβώς ότι περιμένει κανείς από ένα τέτοιο μοντέλο. Θα διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, το σύστημα τετρακίνησης που δεν μπορεί να λείπει από ένα Land Rover, 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και φυσικά, ένα bodykit που θα δείχνει τις προθέσεις του.

Υπάρχει όμως ένα… “αλλά”. Το Land Rover Defender SVR δεν συγκαταλέγεται, προς το παρόν τουλάχιστον, στα επίσημα πλάνα της αγγλικής εταιρίας. Οι πληροφορίες που υπάρχουν όμως και οι φήμες που κυκλοφορούν, θεωρούν δεδομένη την προσθήκη του στην γκάμα και την τοποθετούν μάλιστα προς το τέλος του 2021.

Related Articles

Η BMW στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

cars

Άλλο ένα “τσαμπουκαλεμένο” Swift από την Suzuki, και όχι μόνο!

cars

Ford. Με νέους προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια τη νύχτα

cars

cars

Τι σημαίνει “V8 Biturbo E Performance” για την Mercedes-AMG;

cars

Honda Moto. Επαναφέρει τα Super Cub και Monkey

cars

Η μάχη της Ελλάδας με το Καζακστάν για την πρόκριση στο Euro 2024 στον Alpha

cars

Τον Ιανουάριο το ντεμπούτο του καυτού Toyota Yaris.

cars

Την απήγαγαν και έκαψαν ζωντανή σε εκκλησία – Λίγο πριν πεθάνει αποκάλυψε τους δολοφόνους της, αλλά είναι ελεύθεροι

Bury