CARSNEWS
AUTONEWS

Η BMW στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Η BMW επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Επίσημος Συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2023, μετά το περσινό ντεμπούτο. Ο κατασκευαστής πολυτελών οχημάτων από τη Βαυαρία παρέχει στην 76η έκδοση του διάσημου φεστιβάλ και σε ορισμένους από τους Επίσημους Συνεργάτες του, ένα στόλο 200 και πλέον αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τα νέα μοντέλα XM με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Αυτή η συνάντηση της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας στη νότια Γαλλία συνθέτει επίσης το τέλειο σκηνικό για την παρουσίαση μιας νέας και γεμάτης δράση παραγωγής της σειράς BMW Films, καθώς και για τα αποκαλυπτήρια του καινοτόμου νέου σκάφους με την ονομασία The Icon. Τέλος, λίγες μόλις μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, η νέα i7 M70 xDrive (το ισχυρότερο και ταχύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας) θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο δρόμο.

Θεαματική παραγωγή της BMW Films

Με τη νέα παραγωγή της BMW Films η βαυαρική πολυτελή μάρκα συνεχίζει την παράδοση των κινηματογραφικών ενσταντανέ με τα τρέχοντα μοντέλα της σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επί 20 και πλέον χρόνια, καταξιωμένοι σκηνοθέτες του Hollywood δημιουργούν συναρπαστικές ταινίες μικρού μήκους με διάσημους κορυφαίους ηθοποιούς και τους τετράτροχους συμπρωταγωνιστές τους. Από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι το Star, το οποίο μεταφέρει το κοινό μέσα από μια συγκλονιστική διαδρομή σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα με μία M5. Στην πιο πρόσφατη παραγωγή της BMW Films με τίτλο The Escape , μία Σειρά 5 sedan πρωταγωνιστεί σε μία εκπληκτική σκηνή καταδίωξης που κόβει την ανάσα.

Πρεμιέρα του σκάφους The Icon

Μια άλλου είδους πρεμιέρα περιμένει τους επισκέπτες του φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λιμάνι των Καννών, με την αποκάλυψη του The Icon για πρώτη φορά. Αυτό το καινοτόμο σκάφος που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την BMW σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία σκαφών TYDE, προσφέρει κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων στο νερό, ενσαρκώνοντας συγχρόνως μια ακόμα προηγμένη ερμηνεία της έννοιας της πολυτέλειας.

Το The Icon συνδυάζει την πολυετή εμπειρία του Γερμανού κατασκευαστή στην ηλεκτροκίνηση με την τεχνογνωσία της TYDE στην κατασκευή σκαφών και έναν σχεδιασμό με επίκεντρο το μέλλον που δημιουργήθηκε στο στούντιο της θυγατρικής εταιρείας Designworks του BMW Group.

Βιώσιμη πολυτέλεια για τους καλεσμένους του φεστιβάλ

Από τις 16 έως τις 27 Μαΐου 2023, σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και λάτρεις του κινηματογράφου από όλο τον κόσμο θα καταφθάσουν στις Κάννες, το κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κυανής Ακτής, για να δουν τις σημαντικότερες νέες παραγωγές και να παρακολουθήσουν την απονομή του Χρυσού Φοίνικα. Η BMW είναι υπεύθυνη για τις μεταφορές προσώπων σε διάφορες διαδρομές στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Palais des Festivals et des Congrès. Τα μοντέλα της μάρκας που θα δώσουν το παρών διαθέτουν ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης εξασφαλίζοντας στους δρόμους των Καννών, σχεδόν αθόρυβη και με μηδενικές εκπομπές ρύπων μετακίνηση. Ως εκ τούτου, οι διεθνείς επισκέπτες, οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ και οι VIP θα γευθούν μία πραγματική εμπειρία βιώσιμης πολυτέλειας. Επίσης, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ που θα μετακινούνται με τα μοντέλα i7 θα απολαύσουν τη νέα παραγωγή της BMW Films στην οθόνη Theatre Screen (μια πανοραμική οθόνη 31,3 ιντσών) στα πίσω καθίσματα του αμιγώς ηλεκτρικού sedan. Η οθόνη Theatre Screen εκτείνεται από την επένδυση οροφής μέχρι τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων και σχεδόν σε όλο το πλάτος του εσωτερικού, προσφέροντας ψυχαγωγία στους πίσω επιβάτες της i7, καθώς μαζί με το σύστημα ήχου Bowers & Wilkins Diamond Surround μεταμορφώνουν τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε ένα αποκλειστικό προσωπικό σινεμά πάνω σε τροχούς.

Related Articles

Honda CB125F. Ανανεώθηκε και έρχεται τον Ιανουάριο

cars

Η DS θα αποκαλύψει ένα εντυπωσιακό sedan στις 24 Φεβρουαρίου!

cars

Με Dacia Sandero …στην Αγία Κόρη του Ολύμπου. Σημασία έχει το ταξίδι αλλά και το μέσο!

cars

Επιμένει και πολύ καλά κάνει…

cars

Η Porsche 911 Turbo S κοιτά στα μάτια την McLaren 720S.

cars

Δεν θα μπορούσαν να μην χορέψουν

cars

Γυναίκα αστυνομικός εξουδετέρωσε τον 40χρονο που σκότωσε 6 ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ

Bury

Χατζηδάκης: Η επέκταση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα ενισχύσει όλη την Ευρώπη

cars

Αυτή η Bentley Continental GT είναι φτιαγμένη για παιχνίδια στο χιόνι!

cars