CARSNEWS
AUTONEWS

Έχετε αδυναμία στα chunky και statement κοσμήματα; Eντοπίσαμε τα πιο wow

Τα chunky και statement κοσμήματα είναι από τα πιο εντυπωσιακά και δημοφιλή αξεσουάρ στη σύγχρονη μόδα. Αυτά τα κοσμήματα είναι σχεδιασμένα, για να ξεχωρίζουν και να αποτελούν το επίκεντρο του ντυσίματός σας. Απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να τολμούν, να ξεχωρίζουν και να μη φοβούνται να «φωνάξουν» αυτό που θέλουν με τα αξεσουάρ τους.

Τα chunky και statement κοσμήματα είναι ιδανικά για όσες θέλουν να προσθέσουν μια εντυπωσιακή πινελιά στο στυλ τους. Με τα σωστά κομμάτια και τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας και τραβούν τα βλέμματα.

Τα χαρακτηριστικά των chunky και statement κοσμημάτων

Τα chunky κοσμήματα έχουν μεγάλο μέγεθος και ογκώδη σχέδια, καθιστώντας τα πολύ εμφανή.

Συχνά κατασκευάζονται από βαριά υλικά όπως μέταλλο, ξύλο ή πηλό, προσθέτοντας βάρος και παρουσία. Τα statement κοσμήματα έχουν μοναδικά, καλλιτεχνικά σχέδια, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Χρησιμοποιούν στοιχεία όπως μεγάλες πέτρες, χάντρες, κρύσταλλα και περίτεχνα μοτίβα.

Συχνά χρησιμοποιούν έντονα και φωτεινά χρώματα που τραβούν την προσοχή. Επίσης, χρησιμοποιούν αντιθετικά χρώματα και υλικά, για να δημιουργήσουν ένα δραματικό αποτέλεσμα.

Πώς να τα φορέσετε

Όταν φοράτε chunky ή statement κοσμήματα, κρατήστε το υπόλοιπο ντύσιμο απλό και μινιμαλιστικό, για να δώσετε έμφαση στα κοσμήματα. Επιλέξτε ρούχα σε ουδέτερα χρώματα, που δεν θα ανταγωνίζονται τα κοσμήματά σας. Φορέστε μόνο ένα statement κομμάτι τη φορά, για να αποφύγετε να δείχνετε υπερβολικά φορτωμένοι. Αν επιλέξετε να φορέσετε περισσότερα από ένα statement κομμάτια, βεβαιωθείτε ότι συνδυάζονται καλά μεταξύ τους.

Ένα μακρύ statement κολιέ μπορεί να φορεθεί με ένα απλό πουκάμισο ή φόρεμα, ενώ ένα κοντό chunky κολιέ μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον σε ένα casual ντύσιμο. Τα μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή με ένα απλό βραχιόλι. Για καθημερινές εμφανίσεις, επιλέξτε chunky κοσμήματα που προσθέτουν something more χωρίς να είναι υπερβολικά. Για πιο επίσημες εκδηλώσεις, τα statement κοσμήματα μπορούν να προσθέσουν μια πολυτελή και εντυπωσιακή νότα στο ντύσιμό σας.

Oι προτάσεις μας

Evihnia MADUREIRA Enamel Earrings €72
Eleven K Κολιέ με πέρλες κι αλυσίδα με μαύρους κι επίχρυσους κρίκους €43
Chunky Torques Choker Necklace Gold Plated – Adema | Statement Piece with Adjustable Length Marina Vernicos €48
Christina Brampti Raise the Vibration Wrap Plexiglass Ring D1251 €40
Moeha Σκουλαρίκια €19,90
Hera Jewels Κολιέ Chunky Κολάρο χρυσό €29

Related Articles

Ford. Επικεντρώνεται στην οδηγική απόλαυση στο φετινό Goodwood Festival of Speed

cars

Η Hyundai παρουσιάζει το Elantra N TCR… και όχι μόνο!

cars

Roasted Sliced Barbecue Ribs Recipe

cars

Κοντά στον Σισέ η ΑΕΚ

Τσιπς κολοκυθιών στο air fryer

Bury

Έρχεται το Hyundai Elantra N Line.

cars

Η κριτική δεν φοβίζει την BMW.

cars

«Εμείς καλέσαμε την αστυνομία», λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος για τα παιδιά – θύματα της θετής τους μητέρας στη Ζάκυνθο

Bury

Διακοπές στην Ελλάδα για τον Χιου Γκραντ – Στη Χαλκιδική βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός

cars