CARSNEWS
AUTONEWS

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Οικονομόπουλο: Στα 5 λεπτά μου αποκάλυψε το πρόβλημα του χωρισμού, το φέρει βαρέως

Τη γνωριμία του με τον Νίκο Οικονομόπουλο όταν ο τραγουδιστής συμμετείχε στο Dream Show, θυμήθηκε ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης (14/03) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αφορμή για την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στάθηκε η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Να πω κάτι επειδή ο Νίκος είχε έρθει στο Dream Show και από τα πρώτα πράγματα που είχα κάνει ήταν να μιλήσω με όλα τα παιδιά, άρα και μαζί του. Έβλεπα ένα παιδί μοντέρνο, με ωραία φωνή αλλά κλειστό στον εαυτό του. Στα 5 λεπτά μου αποκάλυψε το πρόβλημα του χωρισμού, το φέρει βαρέως. Πολλά ζευγάρια έχουν χωρίσει αλλά εκείνος το φέρνει βαρέως γιατί δεν ξέρουμε με τι τρόπο χώρισαν οι γονείς του, πώς έχει παρέμβει αυτός ο χωρισμός στον μικρό Νίκο, την οικογένεια, τη γειτονιά εκείνη τη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το σημαντικό όμως ήταν ένα: ότι εγώ μόλις τον είδα ήξερα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάει και είναι και ασήκωτο, έκρινε τη συμπεριφορά του. Ήταν κλειστός, πολύ καλό παιδί και εγώ στην κουβέντα μισής ώρας τον αγκάλιασα, τον φίλησα. Και καλή φωνή να μην είχε, μόνο και μόνο τον πόνο που είχε, εγώ θα πρότεινα να τον πάρουν. Και συν η φωνάρα: μπράβο για την πρώτη του θέση και μπράβο και για τη συνέχειά του», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια της τοποθέτησής του και πρόσθεσε: «Δείχνει όμως ακόμη και τώρα με τον τρόπο που μιλάει ότι έχει δουλειά να κάνει με τον εαυτό του – εξ ου και ο πνευματικός – και είναι μία διαδικασία που θα συνεχιστεί για όλη του τη ζωή».

Νίκος Οικονομόπουλος: «Με στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών μου, το τραύμα παραμένει»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γονείς του, το διαζύγιό τους και στο τραύμα που άφησε μέσα του.

«Έχω πάει σε ψυχολόγο, δεν είναι κακό. Πολλοί άνθρωποι πάνε. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνος του θα πρέπει να βρει βοήθεια, είτε είναι ψυχολόγος, ψυχίατρος ή πνευματικός. Όταν χρειάζεσαι βοήθεια, πρέπει να βρεις βοήθεια. Η δουλειά μου περιπλέκεται και με τη ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν με ρωτάνε για τα παιδικά μου χρόνια. Το πρώτο παιδί είναι που χώρισαν οι γονείς του; Βέβαια και με στιγμάτισε. Οι σχέσεις μου μία χαρά είναι. Το τραύμα των παιδιών είτε χωρίσουν οι γονείς τους είτε τους χάσουν για κάποιο λόγο παραμένει. Δεν είναι κάτι που σβήνει» εξομολογείται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, αλλά είναι λογικό να μην ξεχνάμε. Εκτός αν πάθουμε αμνησία και έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενή μας ζωή. Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ. Και εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, δεν θα πρέπει να με συγχωρέσουν κάποιοι άνθρωποι; Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να είμαστε πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Related Articles

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Τέλος χρόνου για την πληρωμή τους – «Τσουχτερά» πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες

cars

Subaru Forester e-Boxer Adventure. Νέα έκδοση

cars

Θέμα χρόνου η αποχώρηση των αμερικανών στρατιωτών από τον Νίγηρα

Bury

Υπόθεση Κολωνού – Γιαγιά 12χρονης για πρόταση εισαγγελέως: «Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω και να δικάσει τη μάνα; Ντροπή!»

cars

Η νέα Chevrolet Corvette Z06 ακούγεται επική!

cars

Ferrari 288 GTO. Το ξεχασμένο κτήνος που δεν έτρεξε ποτέ στο Group B.

cars

Fiat 500e. Το στιλ συναντά τη τεχνολογία

cars

Bugatti-Rimac. Έσονται δύο εις σάρκα μία… επισήμως!

cars

Αναβάλλονται και τα Grand Prix Μπαχρέιν και Βιετνάμ!

cars