CARSNEWS
AUTONEWS

Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια ο Ταλαδιανός από το Survivor – «Πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ»

Μετά από δραματικές και δύσκολες μονομαχίες ο Σταμάτης Ταλαδιάνος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Πέμπτης αποχαιρετώντας με δάκρυα στα μάτια τους συμπαίκτες του.

Στην αρχή του επεισοδίου οι παίκτες σχολίασαν την πιθανή αποχώρηση κάποιου συμπαίκτη τους η των ίδιων με την Δώρα Νικολή να ξεσπά σε κλάματα γιατί της λείπει η οικογένεια της δηλώνοντας: «Για μια μάνα που αφήνει οικογένεια έξω δεν είναι εύκολο».

Από την άλλη πλευρά η Νεσιφέ δεν κρύβει την αδυναμία της προ το Φάνη κάνοντας ξεκάθαρο πως τον νοιάζει μόνο αυτός: «Νομίζω πως θα αποχωρήσει η Δώρα απόψε, αν γίνει αυτό δεν θα μείνει καμιά γυναίκα στους Μπλε, μήπως να πάω εγώ; Αυτή η μονομαχία δεν με ενδιαφέρει και πολύ, ο Φάνης μου δεν είναι υποψήφιος. Ότι κι αν γίνει δεν με ενδιαφέρει» τόνισε η Τουρκάλα παίκτρια.

Ο Γκιουλέκας που βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτήν την θέση και του φαίνεται περίεργο: «Θα ξενερώσω αν φύγω 7ος, είμαι γεμάτος εδώ που έφτασα».

Στη συνέχεια οι τέσσερις υποψήφιοι Σταμάτης Ταλαδιανός, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Γκιουλέκας κλήθηκαν να παλέψουν μεταξύ τους για μια θέση στη συνέχεια του ριάλιτι επιβιώσης.

Οι μάχες ήταν δυνατές καθώς όλοι έβαλαν τα δυνατά τους και φυσικά δεν έλειψαν και οι εντάσεις αφού σημειώθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ Φάνη και Γκιουλέκα.

Η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος νίκησαν εύκολα κερδίζοντας την παραμονή τους στο παιχνίδι με την αποχώρηση να κρίνεσαι στην τελική μάχη ανάμεσα σε Σταμάτη και Χριστόφορο.

Ο Ταξίδης κατάφερε να φτάσει πρώτος στο απαιτούμενο σκορ νικώντας τον Ταλαδιανό, ο οποίος λύγισε μετά την ήττα του. «Μια στροφή, δηλαδή, πριν από την τελική εξάδα του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Έχω είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. Το έζησα στο 100%. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι» επισήμανε ο παίκτης πριν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Related Articles

Τουλάχιστον 28 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σουμάτρα

Bury

BMW M8 Gran Coupe. Στιλ με επιδόσεις και μία δόση πρακτικότητας!

cars

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια – Πριν 14 χρόνια ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης

Bury

Η Audi θέλει να εξαφανίσει τα κουμπιά!

cars

Καταφύγιο στους γείτονες βρήκε η γυναίκα από την Πάτρα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

cars

ID.4. Με έμφαση και στη σχεδίαση

cars

Η AMG αποκαλύπτει την ραχοκοκκαλιά της νέας SL.

cars

Κλείνουν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού – Ο Μπάιντεν αναστέλλει το δικαίωμα του ασύλου

cars

Εφιάλτης για 24χρονη: Τη γρονθοκόπησε ο σύζυγός της και άρχισε να πυροβολεί έξω από το σπίτι της