CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό το ρούχο είναι επικίνδυνο να το φοράτε στο αεροπλάνο

Το παν στη διάρκεια ενός ταξιδιού και δη αεροπορικού, είναι η άνεση. Και όλοι επιλέγουμε άνετα ρούχα που δεν θα δυσκολέψουν της ζωής μας, 30 και βάλε χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη.

Συνήθως, οι περισσότεροι επιλέγουν στις πτήσεις τους φόρμες, κολάν άνετα μπλουζάκια και κυρίως αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρούχο ή μάλλον ένα υλικό που είναι επικίνδυνο και σύμφωνα με μία αεροσυνοδό, θα πρέπει να το αποφεύγετε στα αεροπορικά ταξίδια.

Σύμφωνα με την Chistine Negroni, αεροσυνοδός και συγγραφέας, το αθλητικό lycra κολάν μπορεί να γίνει επικίνδυνο, αν δεν γνωρίζουμε από ποια υλικά είναι φτιαγμένο. «Όλοι φορούν κολάν και παντελόνια γιόγκα στα αεροπλάνα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες», δήλωσε στη Daily, η αεροσυνοδός.

Ο λόγος; «Σε περίπτωση πυρκαγιάς στην καμπίνα, είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω στο δέρμα». Η ίδια επιλέγει κυρίως, βαμβακερά υφάσματα. «Θα συμβούλευα να φοράτε βαμβακερά ρούχα ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από φυσικές ίνες».

Επίσης, τονίζει πως πρέπει να αποφεύγουμε και τα σορτς στην πτήση, επειδή τα καθίσματα δεν καθαρίζονται πολύ συχνά και υπάρχουν σε αυτά πολλά μικρόβια.

Related Articles

Φωτιά στον κόμβο Αερινού στο Βόλο – Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής

cars

Ηχητική πανδαισία ο 5-κύλινδρος του Audi RS3!

cars

Αποχωρεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης από την ενεργό πολιτική

deleted-w9i2FI7l

Καιρός: Με άνοδο της θερμοκρασίας μπαίνει ο Αύγουστος – 40άρια αλλά και…καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Honda Moto. Επαναφέρει τα Super Cub και Monkey

cars

Σαν σήμερα 13 Απριλίου: 21 μαθητές σκοτώνονται σε δυστύχημα στην αιματοβαμμένη κοιλάδα των Τεμπών – Επέστρεφαν με λεωφορείο στα σπίτια τους μετά από εκδρομή

cars

Η Formula 1 στρέφεται επισήμως στα E-sports!

cars

Οδική… ανασφάλεια: Μεγαλώνει ο κύκλος του αίματος στην άσφαλτο καθώς αυξάνονται οι τροχαίες παραβάσεις

cars

Ανδρουλάκης: Έχουμε ανάγκη μια νέα Μεταπολίτευση, μια νέα ουσιαστική αλλαγή

Bury