CARSNEWS
AUTONEWS

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν είναι καθόλου έτσι»

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου.

«Ήταν παλιότερη επιθυμία μου να παίξω τον Δον Κιχώτη, δεν καρποφόρησε τότε. Διάλεξα τον Γιάννη Μπέζο για να με σκηνοθετήσει, γιατί ο Γιάννης είναι ένας πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, αν και δεν θέλει να τον αποκαλούν έτσι», ανέφερε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη φετινή του καλοκαιρινή συνεργασία με τον συνάδελφό του.

«Μελετάει πάρα πολύ ό,τι έργο πιάσει στα χέρια του, έχει απίστευτες γνώσεις, εμπειρία ηθοποιού, έχει φαντασία, θα μας γυμνάσει και θα μας βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν είναι καθόλου αυστηρός, είναι μέσα στο χιούμορ συνέχεια», σημείωσε.

Παράλληλα, μίλησε για το απρόσμενο τέλος της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». «Τον ρόλο μου στη Μουρμούρα τον εκτίμησα πάρα πολύ. Ήταν 11 χρόνια. Αν υπάρξει κάτι παρόμοιο που να μου αρέσει, θα ήθελα να ξαναμπώ οπωσδήποτε σε αυτή την τηλεοπτική καθημερινότητα, γιατί μου αρέσει. Είναι περισσότερες οι ώρες δουλειάς, βέβαια, γιατί μετά υπάρχει και το θέατρο αλλά με σωστή σκέψη και κατάλληλη απόφαση θα ξαναμπώ», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Είμαστε μία μικρή χώρα, δεν έχουμε εξαγώγιμα προϊόντα, δεν είμαστε στην καρδιά της Ευρώπης για να μπορούμε να πουλήσουμε παγκοσμίως. Σε μία μικρή χώρα συμβαίνουν πιο μικρά πράγματα. Το ότι κράτησε 11 χρόνια ήταν πάρα πολύ καλό. Θα μπορούσε να κρατήσει και παραπάνω αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι μυστήριες και επικίνδυνες. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες για τους πάντες», τόνισε ακόμη.

Related Articles

Η Ford ίσως εξελίξει και δεύτερο EV με την βοήθεια της Volkswagen.

cars

Dacia Manifesto – ένα κινητό εργαστήριο νέων ιδεών

cars

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Μία συμφωνία κλείνει και ένας πόλεμος αρχίζει

Bury

Porsche Macan 4 και Macan Turbo: Tο αμιγώς ηλεκτρικό SUV με ισχύ έως 639 ίππους

cars

FCA-PSA: Και κάπως έτσι, έγινε Stellantis!

cars

Audi A1 και σε Allroad έκδοση

cars

Η VW προβλέπει αυτόνομα αυτοκίνητα στην αγορά από το 2025-30.

cars

Προειδοποίηση από την Τεχεράνη: «Καμία ισραηλινή πρεσβεία δεν είναι πλέον ασφαλής»

Bury

Ισπανία – Ιταλία 1-0: Οι Ίβηρες στους «16», οι Ατζούρι στο άγχος