CARSNEWS
AUTONEWS

Βόλος: Νεκρή γυναίκα από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Μια 82χρονη γυναίκα έχασε πριν από λίγες ημέρες τη ζωή της στη Μαγνησία, και σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά σάιτ, είχε καταναλώσει μολυσμένο από σαλμονέλα νερό που είχε προκαλέσει δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας στην περιοχή, στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η γυναίκα διέμενε μόνιμα στη Νέα Αγχίαλο, όμως πριν από δυόμιση εβδομάδες πήγε στο Στεφανοβίκειο -μία από τις περιοχές στις οποίες υπήρξε έξαρση γαστρεντερίτιδας- όπου είναι παντρεμένη η κόρη της.

Η 82χρονη όμως φέρεται να νόσησε από το μολυσμένο νερό και μέσα σε δύο 24ωρα εμφάνισε έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και υψηλό πυρετό. Μεταφέρθηκε δύο φορές στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου όπου οι γιατροί της συνέστησαν συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και την ενυδάτωσαν τουλάχιστον δύο φορές διαδοχικά, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα έντονης αφυδάτωσης.

Εξαντλημένη από τη γαστρεντερίτιδα και τον πυρετό είχε σχεδόν καταρρεύσει, μέχρι που υπέστη πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε άρον- άρον σε ιδιωτική κλινική του Βόλου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς.

«Η μητέρα μου πήγε χαμένη εξαιτίας τους. Είχε διάφορα παθολογικά προβλήματα όμως δεν ήταν για να πεθάνει. Τα όσα υπέστη ο οργανισμός της από το μολυσμένο με σαλμονέλα νερό, της προκάλεσαν μεγάλη εξάντληση, επιβαρύνθηκε η καρδιά της και πέθανε», ξέσπασε η κόρη της στο τοπικό σάιτ.

Έξαρση γαστρεντερίτιδας

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζί με τους τεχνικούς της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, βρέθηκαν στο σημείο της δεξαμενής που τροφοδοτεί το δίκτυο, για λήψη δειγμάτων νερού και για εργαστηριακό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθούν περαιτέρω στοιχεία για την έξαρση γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία.

Related Articles

Νίκος Αποστολόπουλος: Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας

cars

Βράβευση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως ανερχόμενος νέος ευρωβουλευτής στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή

cars

Μητέρα κατήγγειλε την κόρη της για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της αλλά και κατά της μικρής της αδερφής

cars

Νέο VW Golf R

cars

Ariel Nomad R. Τι σημασία έχει αν η άσφαλτος τελειώνει κάπου;

cars

Συνεργασία μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας διαβεβαίωσαν Σολτς και Μακρόν

Bury

Το Υπουργείο Μεταφορών δίνει «τράτο» στα μεταχειρισμένα

cars

Lancia Aurelia B20. Μία πραγματική καλλονή

cars

Το βίντεο από τα παρασκήνια της «Μάγισσας» – Οι ηθοποιοί αγκαλιάζονται συγκινημένοι για το φινάλε

Bury