CARSNEWS
AUTONEWS

Βράβευση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως ανερχόμενος νέος ευρωβουλευτής στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή

Στη βράβευσή του στην κατηγορία «Ανερχόμενοι Νέοι Ευρωβουλευτές για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή (Rising Stars of EU Politics)» του «The Parliament Magazine», στις Βρυξέλλες, μαζί με ακόμη 19 συναδέλφους του, αναφέρεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε ανακοίνωσή του.

Στην κατηγορία αυτή ξεχώρισαν 20 πρόσωπα του Ευρωκοινοβουλίου για το έργο τους κατά τη θητεία 2019- 2024 και τα οποία η ομάδα του περιοδικού «The Parliament Magazine» έχει προσδιορίσει ως Ανερχόμενους Νέους Ευρωβουλευτές για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή (Rising Stars of EU Politics) καθώς έκρινε -όπως η μέχρι τώρα πορεία τους έχει δείξει- ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια και μιας ενδεχόμενης επόμενης θητείας.

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος για αυτή του τη σημαντική βράβευση δήλωσε: « Είμαι βαθιά συγκινημένος σήμερα, καθώς κλείνει ο κύκλος των 5 ετών από την πρώτη μου εκλογή με ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Ένα βραβείο που αντικατοπτρίζει την επίμονη, την συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια της ομάδας μου και την δική μου για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να διεκδικώ και να δουλεύω με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας και δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να ζει σε μια Ευρωπαϊκή κοινωνία ασφαλή, δίκαιη και συμπεριληπτική για όλους».

Related Articles

Hyundai. Φροντίζει για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της  

cars

Champions League: Στους «8» η Μπαρτσελόνα με 3άρα επί της Νάπολι

cars

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βραβεύτηκε από την Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΕΚΑΒ

cars

Ford. Επενδύει στα υβριδικά και στις μπαταρίες

cars

BMW 116d. Άλλαξε τα πάντα

cars

Ουκρανική αντεπίθεση με drones – Στις φλόγες δεξαμενή καυσίμων και υποσταθμοί ενέργειας στη Ρωσία

cars

Aνακύκλωση μπαταριών. Μήπως αργήσαμε;

cars

Peugeot 3008. Με σημαντική προσφορά

cars

Η Ford ίσως εξελίξει και δεύτερο EV με την βοήθεια της Volkswagen.

cars