CARSNEWS
AUTONEWS

Champions League: Στους «8» η Μπαρτσελόνα με 3άρα επί της Νάπολι

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Νάπολι στη ρεβάνς του 1-1 στο Stadio Diego Armando Maradona και τη νίκησε με 3-1 χάρη σε γκολ των Φερμίν Λόπεθ, Ζοάο Κανσέλο και Λεβαντόφσκι, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Champions League.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφηνε τα πάντα ανοιχτά σε ό,τι αφορά την υπόθεση-πρόκριση αλλά οι Ισπανοί φρόντισαν από νωρίς να δείξουν ότι είναι το φαβορί: 1-0 στο 15′ με πλασέ του Φερμίν Λόπεθ μετά το γύρισμα του Ραφίνια, 2-0 στο 17′ με τον Ζοάο Κανσέλο στην επαναφορά μετά το δοκάρι του Ραφίνια.

Παρ’ όλα αυτά, οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 30′ μείωσαν σε 2-1 με πλασέ του Ραχμάνι μετά το γύρισμα του Πολιτάνο, για να ακολουθήσει λίγα λεπτά μετά η μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντι Λορέντσο που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τερ Στέγκεν.

Οι Ιταλοί μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο την ισοφάριση που θα έστελνε το ματς στην παράταση και η αλήθεια είναι ότι είχαν κάποιες ευκαιρίες για να τα καταφέρουν, δεν το έκαναν όμως και στο 83′ η Μπαρτσελόνα σφράγισε την πρόκριση με το 3-1 από τον Λεβαντόφσκι μετά την πάσα του Σέρτζι Ρομπέρτο.

Related Articles

Daytona DY125RS. Ώρα για ανανέωση

cars

Μπαταρίες LFP στην Mustang Mach-Ε

cars

Το Aznom Palladium είναι μία πολύ περίεργη περίπτωση!

cars

Ford Transit Trail & Active. Δυνατές υποψηφιότητες για τον τίτλο “International Van Of The Year 2021”

cars

Το εντυπωσιακό Audi E-Tron GT “παίζει” με τον φακό.

cars

KIA Futuron Concept. Το ηλεκτρικό SUV Coupe του μέλλοντος

cars

Opel Crossland X. Διαθέσιμο με εξάρι αυτόματο κιβώτιο

cars

Hyundai “Prophecy” Concept EV. Το μέλλον

cars

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet. Μία ωδή στην χλιδή!

cars