CARSNEWS
AUTONEWS

H Zendaya συνεχίζει τις εμφανίσεις της με vintage δημιουργίες: Αυτή τη φορά με Ralph Lauren ρούχο που φόρεσε η Cindy Crawford το 1992

H Zendaya συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της για την προώθηση της νέας της ταινίας, «Challengers», και αυτή τη φορά το photo call έγινε στο Μιλάνο με φόντο τον καθεδρικό ναό Duomo.

H ηθοποιός συνεχίζει τις εμφανίσεις της στα λευκά, με τα ρούχα να τηρούν τη βασική ιδέα που είναι φυσικά οι στολές του τένις, ενώ ενδιάμεσα κάνει και μερικές εκπλήξεις για να σπάει τη μονοτονία.

Ο στιλίστας της, Law Roach, επέλεξε για εκείνη ακόμη ένα vintage ρούχο (τις προάλλες στο Λονδίνο την είδαμε με vintage δημιουργία της Vivienne Westwood), αυτή τη φορά με την υπογραφή του Ralph Lauren, το οποίο μάλιστα είχε φορέσει στην πασαρέλα η Cindy Crawford 32 χρόνια πριν, το 1992.

Η επιλογή του φορέματος είχε εμφανείς επιρροές από το τένις, που είναι και το θέμα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και υποδύεται μια πολλά υποσχόμενη τενίστρια που ύστερα από ένα ατύχημα χάνει τον προσανατολισμό της.

Η Zendaya φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα με εφαρμοστό αμάνικο πάνω μέρος και λαιμόκοψη με γιακά και φαρδιά μίνι φούστα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ασορτί λευκές γόβες Christian Louboutin και κοσμήματα Bulgari.

Related Articles

Ο υβριδικός V6 της Aston Martin θα είναι ο ισχυρότερος κινητήρας της!

cars

Ένας νεκρός στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ στη Ρωσία από ουκρανική επίθεση με drone

Bury

Αυτός είναι ο λόγος που ο αριθμός «13» αποφεύγεται στα καθίσματα αεροπλάνου

Bury

Έφτασε το τέλος για το Kia Stinger.

cars

Γεωργιάδης για την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Η καθυστέρηση στο φάρμακο δεν ήταν πάνω από μια εβδομάδα»

cars

Subaru. Φέρνει το test drive σε εσάς

cars

Ford. Και με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και με 8 χρόνια εγγύηση και με ευέλικτα χρηματοδοτικά

cars

Nissan Hyper Adventure concept: Σχεδιασμένο για ταξίδια στη φύση

cars

Πριν την πρώτη M5, υπήρχε η 530 MLE και η BMW την αναπαλαίωσε!

cars