CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Το νέο αναβαθμισμένο μονοθέσιο της Ferrari

Η Ferrari, αναμένεται να ξεκινήσει το Grand Prix της Ίμολα στη Βόρεια Ιταλία, με μεγάλες αναβαθμίσεις στα μονοθέσιά της.

Ferrari μονοθέσιο Λεκλέρ

Η Ferrari, θα αλλάξει τελείως εικόνα με την αναβάθμιση SF-24. Ήδη, στα πρώτα έξι Grand Prix, η ιταλική ομάδα κατάφερε να κερδίσει, ένα Grand Prix (Αυστραλία).

Στον αγώνα της Ίμολα, το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια, θα παρουσιαστεί ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων. Η SF-24 θα αλλάξει τελείως και αυτές οι αλλαγές, θα είναι κρίνουν το υπόλοιπο της σεζόν και την τύχη της Ferrari, για τους επόμενους 18 μήνες.

Οι οδηγοί της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, βρέθηκαν στην πίστα του Φιοράνο, με την SF-24 και έκαναν από 100 χιλιόμετρα με ελαστικά επίδειξης της Pirelli

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΛΕΚΛΕΡ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΦΙΟΡΑΝΟ:

Με τις νέες αναβαθμίσεις, η Ferrari έχει ως σκοπό, την αγωνιστική βελτίωσή της. Οι Ιταλοί, ελπίζουν πως με το νέο τους βήμα, θα πάνε πολύ καλύτερα από την McLaren Racing στο Μαϊάμι και θα κοντράρουν στα ίσα, τη Red Bull Racing. Το νέο πακέτο αναβαθμίσεων, περιλαμβάνει: αναβαθμισμένη εμπρός και πίσω αεροτομή, νέα εισαγωγή αέρα των ψυγείων και νέο αμάξωμα., ενώ τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι το πλήρως ανασχεδιασμένο δάπεδο και ο νέος διαχύτης.

Να σας θυμίσουμε, πως στη βαθμολογία οδηγών, Λεκλέρ βρίσκεται 38 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Μαξ Φερστάπεν, ενώ στους κατατασκευαστές, η Ferrari υπολείπεται 52 βαθμών, της Red Bull Racing. Ελπίζουμε ότι οι αλλαγές στην ιταλική ομάδα, θα αποδώσουν καρπούς !!! Καλή επιτυχία Ferrari.

Το θες το φτιάξαμε! Με το ΝΕΟ  APPLICATION του PAOPANTOU.GR σε Android και σε Iphone κρατάς στα χέρια σου τον πλανήτη Παναθηναϊκό! Follow το Paopantou.gr στο Google News. Θα μάθεις πρώτος τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δεις on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Δες απευθείας εκπομπές, κέρδισε καταπράσινα δώρα. Follow το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μάθεις σε χρόνο dt όλα νέα

Related Articles

FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 – free digital race programme

cars

Ποιον εκβιάζει η Mercedes;

cars

F1 announces 24/7 streaming channel in the US

cars

Το Red Bull Showrun by Alumil έκανε τη Θεσσαλονίκη πίστα της Formula 1- και το ζήσαμε από κοντά

cars

Θεσσαλονίκη: Σε ρυθμούς Formula 1 η νέα παραλία- Εντυπωσιάζει το μονοθέσιο της Red Bull,

cars

Alfa Romeo: Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου supercar (video)

cars

F1: «Πόλεμος» στο midfield!

cars

Brad Pitt: Περνάω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου – Έγινε πιλότος της F1 για την ταινία του «Apex»

cars

To Grand Prix Ρωσίας κερδήθηκε μέσω στρατηγικής

cars