CARSNEWS
AUTONEWS

Γιατί η πριγκίπισσα Νταϊάνα δήλωνε ένα χρόνο μεγαλύτερη από ό,τι ήταν – Το συμβόλαιο που αποκάλυψε το μυστικό της

Σε ένα συμβόλαιο που αποκαλύφθηκε μετά από δεκαετίες φαίνεται πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δηλώσει ψεύτικο έτος γέννησης στην πρώτη εργασία της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εν λόγω αίτηση είχε συμπληρωθεί από την ίδια με έτος γέννησης το 1960 αντί για το 1961 που ήταν το πραγματικό. Έτσι, θα ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Το συμβόλαιο προέρχεται από την ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, το έγγραφο αποκαλύφθηκε γιατί πρόκειται να βγει σε δημοπρασία και ειδικοί παρατήρησαν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Ο δημοπράτης Andrew Stowe εξηγώντας το λάθος στο συμβόλαιο, δήλωσε πως «πάντα έλεγαν στον πελάτη ότι αυτό γινόταν σκόπιμα, προκειμένου η Νταϊάνα να φαίνεται μεγαλύτερη και επομένως πιο πιθανό να εξασφαλίσει μια δουλειά στο πρακτορείο, ή τουλάχιστον ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής».

Related Articles

Ο 68χρονος δισεκατομμυριούχος, η 35χρονη αρραβωνιαστικιά και η πικρή διαμάχη με την πρώην

Bury

Εργάτες έχουν παγιδευτεί σε χρυσωρυχείο στη Ρωσία

cars

Κάτι νέο και sport ετοιμάζει η Lexus.

cars

Honda CR-V Hybrid AWD. Προσφέρει άνεση, διαθέτει τεχνολογία

cars

Έρχεται και η νέα Porsche 911 Turbo S!

cars

Νέο Opel Mokka. Σύγχρονο, μοντέρνο και… ηλεκτρικό!

cars

Με 245 ίππους το VW Golf GTI. 330+ για το Golf R!

cars

Opel Insignia facelift. Ανανεωμένο αισθητικά και τεχνολογικά.

cars

Νέο Honda Civic. Πιο ώριμο από ποτέ.

cars