CARSNEWS
AUTONEWS

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Ξεχώριζε πάντα για το μπρίο, την σπιρτάδα και την τσαχπινιά της

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου της να σκορπά θλίψη.

Η Φίνος Φιλμ δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και έγραψε: «Αντίο λέμε σήμερα στην αγαπημένη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που έφυγε λίγο πριν κλείσει τα 92 της χρόνια. Ξεχώριζε πάντα για το μπρίο, τη σπιρτάδα και την τσαχπινιά της, με χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν της υπηρέτριας που ξεστόμιζε “μαργαριτάρια”. Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο και αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι ηθοποιοί. Έτσι όπως της άξιζε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου, σε ανάρτησή της στο Instagram. Η ίδια, μιλώντας στο MEGA, είπε:

«Η θεία μας η Δέσποινα δεν έπαψε ποτέ να έχει τη χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι πριν από 2 μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο, ήταν χαρούμενη. Όσοι την γνωρίζουν ξέρουν ότι πάντα αισθανόταν σαν ένα κοριτσάκι 18 χρόνων».

«Για πολλούς λόγους τους τελευταίους μήνες έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά, έβλεπε να φεύγουν οι αγαπημένοι της φίλοι από τη ζωή, αισθανόταν μόνη της στο κομμάτι αυτό και νομίζω ότι αυτό το οποίο την έριξε πιο πολύ από όλα ήταν το γεγονός ότι δε δούλευε όσο δούλευε πριν από μερικά χρόνια. Μέχρι πριν από 6 χρόνια έκανε θέατρο. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν όλη τη μέρα έξω», συμπλήρωσε.

Related Articles

Οδηγούμε το Honda Civic eCVT Advance

cars

Mercedes-Benz E-Class facelift. Σοφιστικέ, πολυτελής και σύγχρονη!

cars

Audi Quattro. 40 χρόνια σημαντικής ιστορίας

cars

Eurovision 2024: Με ένα εντυπωσιακό βίντεο Καπουτζίδης – Κοζάκου στηρίζουν την Μαρίνα Σάττι λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό

Bury

Η AMG έβαλε στο στόχαστρο το ρεκόρ της Porsche!

cars

Πέδρο Μαρτίνς για Παναθηναϊκό, «αντιγράφει» τη Νότιγχαμ ο Αλαφούζος

cars

Τα… εξηλεκτρισμένα ξεπέρασαν τα diesel για πρώτη φορά στην Ευρώπη!

cars

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Toyota στο Le Mans.

cars

Νέο Kia Sportage. Προκαλεί αίσθηση!

cars