CARSNEWS
AUTONEWS

Εκτός θεατρικής παράστασης ο Άκης Σακελλαρίου μετά το ατύχημα με τη μηχανή

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι εκτός της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» που θα ανέβαινε από τις 9 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Βρετάνια», λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο γνωστός ηθοποιός και η παραγωγή αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως ο Άκης Σακελλαρίου δεν θα είναι στην παράσταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, τουλάχιστον μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας του.

Ο ηθοποιός στις 16 Σεπτεμβρίου είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή που τον οδήγησε σε χειρουργείο στο πόδι και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παραγωγή επισημαίνεται ότι ο Άκης Σακελλαρίου θα επιστρέψει όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του θεάτρου αναφέρει: «Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024. Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν!Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης».

Related Articles

Νέο Honda Civic Type R. Με αισθητικές αλλαγές και όχι μόνο!

cars

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους στη θάλασσα σε Ρόδο, Γύθειο, Ραφήνα και Κατερίνη

cars

Τάκης Θεοδωρικάκος: Το κέρδος είναι θεμιτό, η αισχροκέρδεια όχι

Bury

Ford Ranger Platinum – δύναμη και πολυτέλεια

cars

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα

Bury

Mercedes-Benz: 32 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα μέχρι το τέλος του 2022!

cars

Alfa Romeo Tonale 1.5T Hybrid 160 PS – Με γνήσιο Ιταλικό ταμπεραμέντο

cars

Ανάκτηση 70 σπιτιών από τις δυνάμεις ασφαλείας στον Ισημερινό – Είχαν καταληφθεί από συμμορίες

Bury

Ford Puma & Kuga. Με χαμηλότερες τιμές

cars