CARSNEWS
AUTONEWS

Ζάκυνθος: Δεν επιστρέφουν τα παιδιά στη θετή μητέρα, δεν θέλουν να την δουν

Μπορεί η μητέρα, η οποία καταδικάστηκε για κακοποίηση των δυο θετών παιδιών της στη Ζάκυνθο, να υποστήριζε πως θα τα έπαιρνε πίσω, ωστόσο τα ίδια τα παιδιά δεν θέλουν ούτε να τη δουν.

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα παιδιά ζήτησαν να μην την βλέπουν ενώ είναι τόσο συγχυσμένα που δεν έχουν αγγίξει το φαγητό τους. Βλέποντας τα νέα δεδομένα, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μην επιτρέψει την επιστροφή των δυο παιδιών στη θετή μητέρα τους, αλλά ούτε και να τα δει.

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στον ALPHA, έδωσε μια άλλη διάσταση, αναφέροντας πως «Μέσα στην μέρα θα τα φέρω. Μου είπαν πως με αγαπάνε και ανυπομονούν. Τα αγαπάω πολύ».

«Είμαι πολύ χαρούμενη να τα πάρω σπίτι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για εμένα, πρόσθεσε. «Ήταν μια κακή στιγμή. Μου είχε κρύψει τα κλειδιά και τον έσπρωξα κατά λάθος. Να χάσω το φως μου, ήταν μια κακή στιγμή. Δεν θα τους λείψει ποτέ τίποτα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Θα παρακολουθεί κοινωνική λειτουργός. Πρόνοια, όλοι, Δεν έχω κάποιο θέμα», συνέχισε μιλώντας στον ALPHA. «Με βοηθά η οικογένειά μου, έχω ανθρώπους γύρω μου. Τα παιδιά θέλουν να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους, με αγαπάνε», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Ζάκυνθος: «Το σκούντησα κι έπεσε το καημένο, μία γραντζουνίτσα ήταν»

Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν παρουσίασε η μητέρα που κατηγορήθηκε για κακοποίηση των παιδιών που υιοθέτησε στη Ζάκυνθο

Η 50χρονη μητέρα από τη Ζάκυνθο καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών της.

Όπως υποστήριξε η ίδια σήμερα στην εκπομπή TLive, τα όσα κατήγγειλε ο 12χρονος γιος της ήταν υπό τη συναισθηματική πίεση της πρόσφατης απώλειας του πατέρα του.

«Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα και εγώ μετά από 4 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε», δήλωσε η μητέρα.

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι, εξαιρετικά και μας αγαπάγανε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι», υποστήριξε.

Related Articles

KIA. Θετική εκκίνηση

cars

Hyundai i20 1.0 T-GDi 100PS 48V DCT. Αλλαγμένο εκ βάθρων

cars

Η δήμαρχος του Άμστερνταμ ζητά έλεγχο στην αγορά της κοκαΐνης – «Εξελισσόμαστε αργά αλλά σταθερά προς ένα ναρκοκράτος»

cars

Polestar 0. Το πρώτο πραγματικά “κλιματικά ουδέτερο”!

cars

Νέο σπορ πρωτότυπο Honda Neo Classic Racer

cars

Mercedes-Benz GLB: Κοντά μας το καλοκαίρι

cars

Bentley. Με ακόμη πιο Βρετανικό στιλ  

cars

Αλλαγή ηγεσίας στην Lotus.

cars

Ο καιρός σήμερα 30/4/2024

cars