CARSNEWS
AUTONEWS

Η επανένωση των Oasis είναι γεγονός – Ανακοίνωσαν περιοδεία το 2025

Οι Oasis – μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών – ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ενώνονται ξανά για μια περιοδεία 14 ημερών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, το 2025. Σε μια λιτή και περιεκτική δήλωση, το συγκρότημα αναφέρει: «Τα όπλα σιώπησαν. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να μας δείτε. Δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση».

Δεν θα είναι, ωστόσο, headliners στο φεστιβάλ Glastonbury, ούτε θα παίξουν στα γήπεδα Wembley και Etihad αντίστοιχα, αναφέρει ο «Guardian». Αντ’ αυτού, οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε γήπεδα του Κάρντιφ, του Λονδίνου, του Μάντσεστερ, του Εδιμβούργου και του Δουβλίνου.

“This is it, this is happening”

Tickets on sale this Saturday 31st August (🇮🇪8AM IST / 🇬🇧9AM BST)

Dates:

Cardiff Principality Stadium – 4th/5th July

Manchester Heaton Park – 11th/12th/19th/20th July

London Wembley Stadium – 25th/26th July & 2nd/3rd August

Edinburgh Scottish Gas… pic.twitter.com/5hRQ3sJihb

— Oasis (@oasis) August 27, 2024

Πέρασαν 16 χρόνια από τότε που το διάσημο ροκ συγκρότημα διαλύθηκε, μετά την παραίτηση του Νόελ Γκάλαχερ πριν από μια συναυλία σε γαλλικό φεστιβάλ, καθώς και 30 χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, το What’s the Story (Morning Glory) του 1995.

Πριν λίγες ημέρες, ο Νόελ Γκάλαχερ εμφανίστηκε στον λογαριασμό των Oasis στο Instagram να επιστρέφει στο Μάντσεστερ και να αφηγείται την ιστορία του εμβληματικού ντεμπούτου του συγκροτήματος, ενόψει της κυκλοφορίας νέων εκδόσεων σε περιορισμένη έκδοση.

Οι αδελφοί Γκάλαχερ εμφανίζονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, κοινοποιώντας ένα κλιπ με την ημερομηνία «27.08.24» στην ίδια γραμματοσειρά με το λογότυπο των Oasis στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στους επίσημους λογαριασμούς των Oasis.

Πάντως πάρα την… αδράνεια των Oasis, οι φαν του συγκροτήματος δεν έχουν αδρανήσει: έχουν 21,6 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και ένα τεράστιο κοινό της γενιάς Z.

Οι Oasis δημιουργήθηκαν τη δεκαετία του 1990 και έγιναν γνωστοί με επιτυχίες όπως το «Wonderwall» και το «Don’t Look Back In Anger». Καθιερώθηκαν ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στη βρετανική μουσική ιστορία.

Related Articles

Ford. Πρωτοβουλία για το περιβάλλον

cars

Αυξάνεται καθημερινά ο απολογισμός των θυμάτων στη Γάζα

cars

O Αϊ Βασίλης ταξιδεύει με στιλ φέτος!

cars

«Ήταν εκτός φαντασίας αυτό που συνέβη», λέει κάτοικος της Μπρατισλάβα για την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού, Ρόμπερτ Φίτσο

cars

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Jeep Avenger

cars

Οδηγούμε το DS4 diesel 1.5 BlueHDi

cars

Το 2022 το SUV της Pininfarina.

cars

Χάος στην Αϊτή – Οπλισμένες συμμορίες εξαπλώνουν κι άλλο τον έλεγχό τους στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς

cars

Η Τόρι Σπέλινγκ σκέφτεται να φτιάξει OnlyFans για να στείλει τα 5 παιδιά της στο κολέγιο

Bury