CARSNEWS
AUTONEWS

Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού έγινε 58 ετών και μοιάζει σαν αδελφή της

Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού είχε τα γενέθλιά της όπου έγινε 58 ετών και η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

H Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της μητέρας της και έγραψε: «Χρόνια πολλά μανούλα μας! Είσαι το φως μας, η δύναμή μας, το χάδι μας! Ακόμη με σταυρώνεις κρυφά όταν φεύγω από το σπίτι. Είσαι πάντα το στήριγμά μας. Και είσαι και η ψυχή του @doukissanomikoucollection. Χωρίς εσένα δεν θα είχα κάνει τίποτα. Και είσαι και η καλύτερη γιαγιά! Χρόνια σου πολλά! Σε αγαπάμε όλοι πολύ!».

Στο πρώτο στιγμιότυπο βλέπουμε την παρουσιάστρια αγκαλιά με την μητέρα της, Ούρσουλα και τον αδερφό της, Νικήτα

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού βλέπουμε την μητέρα της να ποζάρει μπροστά από μια γιγάντια καρδιά από λουλούδια.

Στην τρίτη φωτογραφία βλέπουμε την Ούρσουλα Νομικού να κρατάει στα χέρια της ένα από τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

«Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δούκισσα Nομικού για τη μητέρα της, Ούρσουλα, στο περιοδικό «People».

Επίσης η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει πως η μαμά της είναι η καλύτερή της φίλη σημειώνοντας στo Ιnstagram: «Έχω ελάχιστες φίλες. Η μαμά μου είναι η πιο πιστή μου φίλη όλα αυτά τα χρόνια. Με ακούει χωρίς να με κρίνει, μπροστά ή πίσω από την πλάτη μου. Με συμβουλεύει ανιδιοτελώς, βγάζει νύχια για να με προστατέψει. Κρατάει τα μυστικά μου και μου φτιάχνει σούπες όταν είμαι άρρωστη και τυρόπιτα όποτε το ζητάω. Ναι, είναι η καλύτερή μου φίλη».

Related Articles

Θεσσαλονίκη: Ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε σε δύο τρανσέξουαλ άτομα στην πλατεία Αριστοτέλους – Προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

cars

Ένα εκατομμύριο 3θυρα Mini νέας γενιάς

cars

Η Καινούργιου δηλώνει σοκαρισμένη για τον Μικρούτσικο: «Με αποδομεί συνέχεια» – Του ζήτησαν να μην εμφανιστεί στο «Super Κατερίνα»

cars

Νέος Πρόεδρος Αμερικής. Όλοι κάτι περιμένουν…

cars

Volkswagen T-Roc Cabriolet. Θέλει να δημιουργήσει μόδα

cars

Η νέα BMW 2 Series Gran Coupe ομορφαίνει με τα M Performance Parts.

cars

Το 2022 η νέα Ford Mustang!

cars

Το 2023 το VW ID Space Vizzion με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

cars

Mini Cooper E σε Classic

cars