CARSNEWS
AUTONEWS

Mini Cooper E σε Classic

Το αμιγώς ηλεκτρικό Mini Cooper συνδυάζει ένα σύγχρονο, οικολογικό σύστημα κίνησης με την τυπική για τη μάρκα διασκεδαστική οδήγηση. Το Cooper E διατίθεται σε τέσσερις ανανεωμένες εκδόσεις, με την Classic να προσφέρει νέα χρώματα αμαξώματος και φινίρισμα οροφής με αντίθεση.

Η αυθεντική σχεδίαση του εμβληματικού 3θυρου Mini ταιριάζει καλύτερα στον χρωματισμό Sunny Side Yellow, με αντίθεση στην οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών σε λευκό χρώμα. Σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού, οι επιφάνειες του cockpit καλύπτονται με δίχρωμο μαύρο και μπλε πλεκτό υλικό, που δημιουργεί μια κομψή αντίθεση με τα υψηλής ποιότητας καθίσματα από συνθετικό δέρμα Vescin.

Διατίθενται σε γκρι ή μαύρο χρώμα με διάτρητο μοτίβο πιε-ντε-πουλ. Η αμεσότητα και ακρίβεια χειρισμού που προσφέρει το σπορ τιμόνι υπόσχεται οδηγική ευχαρίστηση, ενώ το αυξημένο μετατρόχιο και το μεγαλύτερο μεταξόνιο βελτιστοποιούν τη δυναμική συμπεριφορά σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.

Η γνώριμη αίσθηση go-kart, σήμα κατατεθέν της μάρκας, παραμένει και μεγιστοποιείται με την άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα.

Η μπαταρία 40,7 kWh του Cooper E (συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 14,3-13,8 kWh/100 km κατά WLTP) υπόσχεται αυτονομία 305 χλμ στον μικτό κύκλο δοκιμών.

Επίσης, 28 λεπτά φόρτισης σε φορτιστή συνεχούς ρεύματος με ισχύ έως 75 kW είναι αρκετά προκειμένου η μπαταρία του Cooper E να ανακτήσει την ενέργειά της από το 10 έως το 80%.

Τέλος, ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει ισχύ 184 ίππων και μέγιστη ροπή 290 Nm με αποτέλεσμα, το όχημα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα.

TAGS

Related Articles

Ο L. Hamilton έγραψε ιστορία κατακτώντας το 7ο πρωτάθλημα του!

cars

Euro NCAP: Ντεμπούτο με αστέρια για την Genesis.

cars

Nissan Navara N-Guard. Με νέα εικόνα

cars

Ford Explorer Plug in Hybrid – Ξεχωριστό σε όλα του

cars

Πατέρας αδικοχαμένου πιλότου Phantom: «Το παιδί μου θυσιάστηκε για την πατρίδα, δεν φοβόταν να πεθάνει»

cars

Mazda CX-30. Mε 5 αστέρια από τον Euro NCAP

cars

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν να πουλήσουν μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα στοιχίζουν μέχρι 25.000 ευρώ

cars

Fiat Panda Trussardi. Μοδάτο

cars

Skoda. Mε έμφαση στις after sales υπηρεσίες

cars