CARSNEWS
AUTONEWS

Η στιγμή που τζιπ συγκρούεται με μηχανή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης – Ο αναβάτης έμεινε 2 μέρες στη ΜΕΘ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πλάτωνος, όταν μία μηχανή κατέβαινε κάθετα τον δρόμο και στην συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, βρέθηκε 17 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Ο οδηγός υπέστη σοβαρά κατάγματα σε πόδι και χέρι.

Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύτηκε 2 μέρες σε ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε Κέντρο Αποθεραπείας.

Ο Αβραάμ Νικολάου, θύμα του τροχαίου μίλησε στο MEGA για το περιστατικό. «Έχω βγει εδώ και 2 μέρες από το νοσοκομείο, είμαι σε κέντρο αποκατάστασης και προσπαθώ με πολύ κόπο και χρόνο να ξεκινήσω από την αρχή. Το αμάξι με έπιασε στο δεξί πόδι, έπεσα πάνω στο παρμπρίζ και χτύπησα και το κεφάλι μου στο παρμπρίζ, πετάχτηκα και χτύπησα το χέρι μου. έσπασαν τα πάντα. όλα φτιάχνονται, δεν είχα κάτι πολύ σοβαρό. Δεν έσπασα τα πλευρά μου, αλλά πιέστηκαν μέσα και ο πνεύμονας δεν δουλεύτε για 1 βδομάδα. Ευτυχώς πριν κάνω την επέμβαση έφτιαξε», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να περπατήσω έχω πολύ δρόμο ακόμα. Οι γιατροί λένε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να πατήσω απλά το πόδι μου στο πάτωμα. Βγήκε από STOP το αυτοκίνητο χωρίς να φρενάρει. Μέχρι να συντονιστούν πέρασαν 30 λεπτά, δεν ήξεραν που να με πάνε. Επειδή λιποθυμούσα άκουσα έναν κάτοικο της περιοχής να φωνάζει και να λέει ότι με έχουν πάνω από μία ώρα εδώ. Δεν έπαιρναν έγκριση», συμπλήρωσε.

Related Articles

Επιστρέφει η DS του Fantomas

cars

Η νέα BMW M2 πήρε το πράσινο φως!

cars

Ford Lease. Βοηθάει τους επαγγελματίες να αποκτήσουν όχημα για την εργασία τους

cars

Έκανε 26.100 squats σε 24 ώρες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

cars

Φωτιά σε κτίριο στη Λένορμαν – Στο σημείο 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα

Η γη της ελιάς – Spoiler: Ο Φίλιππος παραμένει εξαφανισμένος και ο Λυκούργος φοβάται για πιθανό γδικιωμό

Bury

 Ford. Εκσυγχρονίζει τα επαγγελματικά της σε όλα τα επίπεδα  

cars

Η Toyota συνεχίζει ακάθεκτη με το κορυφαίο, Yaris GR-4!

cars

Η Land Rover εξαγόρασε την Bowler.

cars