CARSNEWS
AUTONEWS

Η Ferrari που κοστίζει πάνω 1,2 εκατ. δολάρια

Κλασική Ferrari 250 GT Lusso του 1963 πωλείται σε δημοπρασία στον ιστότοπο Bring A Trailer με την υψηλότερη προσφορά για την απόκτησή της να ξεπερνά το ποσό των 1,22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το νούμερο 32 από τα 350 που κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια μιας περιορισμένης παραγωγής 18 μηνών. Αρχικά ολοκληρώθηκε στις 24 Μαΐου 1963 και παραδόθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας και από τότε το αυτοκίνητο έχει διανύσει μεγάλες αποστάσεις, φτάνοντας στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Η Ferrari 250 GT Lusso, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1962, ήταν ο τελευταίος φόρος τιμής της αυτοκινητοβιομηχανίας στην εμβληματική σειρά 250.

Το αυτοκίνητο της δημοπρασίας έχει την εργοστασιακή του εμφάνιση χάρη σε μια σειρά ανακατασκευές που έχουν πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια, με πιο αξιοσημείωτη την αντικατάσταση κινητήρα με έναν Colombo V12 3,3 λίτρων από Ferrari 275 GTB του 1965.

Στη δημοπρασία πωλούνται επίσης τα αρχεία επισκευών και τα εξαρτήματα που έχουν αφαιρεθεί.

Related Articles

Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό η Μάντσεστερ Σίτι με το 1-0 επί της Τσέλσι

Bury

Kosmocar. Λαμβάνει μέτρα σε όλο της το δίκτυο

cars

ID.4 διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις από 46800 Ευρώ

cars

Διαθέσιμη από το Νοέμβριο η Νέα BMW iX1 eDrive 20

cars

Zagato IsoRivolta GTZ. Ιταλικό design με αμερικανική δύναμη!

cars

Ο Seb. Ogier κατακτά την 9η νίκη του στο Monte Carlo!

cars

Ηλεκτρικά Hyundai. Στην υπηρεσία του νόμου

cars

Νέα Jaguar E-Pace. Ριζικά διαφορετική κι ας μην της φαίνεται.

cars

Σκάνδαλο δωροδοκίας στην Τουρκία λίγο πριν τις εκλογές: Βίντεο δείχνει στελέχη του Ιμάμογλου να μετρούν δεσμίδες χρημάτων

cars