CARSNEWS
AUTONEWS

Η McLaren “ψάχνει” ένα πιο πρακτικό μοντέλο!

Είναι εύκολο να (κατα)κρίνεις εταιρίες όπως η Porsche, η Lamborghini, η Aston Martin ή ακόμα και η Ferrari για την απόφαση τους να εμπλουτίσουν την γκάμα τους με crossover ή SUV αλλά η… bottomline που λένε και στο χωριό μου, το ταμείο τους, επωφελείται δραστικά από τέτοιου είδους μοντέλα. Ο κόσμος τα λατρεύει, οι λογιστές πετάνε την σκούφια τους και μάρκες όπως η McLaren που μέχρι πριν από λίγο καιρό ορκιζόταν ότι δεν πρόκειται να λανσάρει ένα τέτοιου είδους μοντέλο αναγκάζονται να αναθεωρήσουν. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην αγγλική εταιρία. Τα οικονομικά ας πούμε ευγενικά πως θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα ενώ έχει επηρεαστεί και η ποιότητα των αυτοκινήτων της μάρκας από το Woking με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που η McLaren επιχειρεί να σπάσει εξετάζοντας ένα πιο πρακτικό μοντέλο.

Το πιο σημαντικό είναι να παρέχουμε ένα όχημα που έχει περισσότερους χώρους ή περισσότερες δυνατότητες για έναν πελάτη ο οποίος θα μοιραστεί την εμπειρία με περισσότερους ανθρώπους. Πόσο υπερυψωμένο είναι, αν είναι ένα crossover θα αποφασιστεί και η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Αν θα κάνουμε οτιδήποτε, είτε είναι αυτού του είδους το προϊόν ή οτιδήποτε άλλο, το τεστ για εμάς είναι αν θα μπορεί να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το DNA της McLaren.

Δήλωσε ο επικεφαλής προϊοντικής στρατηγικής της εταιρίας, Jamie Corstosphine. Επί της ουσίας, το υψηλόβαθμο στέλεχος της McLaren αποκαλύπτει εμμέσως ότι ακόμα και αν περάσουν χρόνια για να δούμε ένα τύπου-crossover να λανσάρεται στην αγορά με τα σήματα της μάρκας, αυτή τη στιγμή ή πιθανώς εδώ και αρκετούς μήνες εξετάζεται σοβαρά ως ενδεχόμενο. Και πώς θα μπορούσε να μην το εξετάζει όταν τα νούμερα (πωλήσεις, κέρδη, επίδραση στις πωλήσεις των άλλων μοντέλων) μιλάνε από μόνα τους…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η πρώτη κεντρομήχανη Chevy Corvette πωλήθηκε έναντι $3 εκατομμυρίων!

cars

Volvo: Ετοιμάζει νέο, ηλεκτρικό μικρό SUV!

cars

Η Mazda λανσάρει το υβριδικό MX-30 στην Ιαπωνία.

cars

Ford Transit. Mε νέο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων

cars

Πύραυλο των Χούθι κατέρριψαν οι αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις – Αναφέρουν πως είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

Bury

Θρίλερ με τα αντίποινα του Ισραήλ στο Ιράν – Τι συζήτησε η κυβέρνηση Νετανιάχου πίσω από τις κλειστές πόρτες

Bury

Νέο Audi Α3 Sportback. Πλήρης εκσυγχρονισμός

cars

ΗΠΑ, Βρετανία και Νέα Ζηλανδία κατηγόρησαν την Κίνα για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον θεσμών τους

cars

Η ταχύτητα της Ferrari SF90 Stradale είναι απίστευτη!

cars