CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot γυρνά σελίδα. Γίνεται νεότερη και πιο… αθλητική!

Η καραντίνα έχει στοιχίσει την φυσική κατάσταση σε πολύ κόσμο παγκοσμίως αλλά για την Peugeot μάλλον λειτουργεί αντίστροφα καθώς απ’ ότι φαίνεται, η γαλλική εταιρία θα βγει από την πανδημία ανανεωμένη και με περισσότερα σπορ “διαπιστευτήρια”. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της σε αγγλικό μέσο, ο πρώτος στόχος που τίθεται για το προσεχές μέλλον είναι η ανανέωση της γκάμας με τον Jean-Phillipe Imparato να σημειώνει:

Θέλω να έχω ένα μεγάλο λανσάρισμα κάθε χρονιά σε κάθε περιοχή – αυτό θα συμβεί ήδη από το 2021 και έχουμε κάτι για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το πρώτο μοντέλο που θα έρθει, αυτό στο οποίο μάλλον αναφέρεται το μεγάλο αφεντικό της Peugeot, είναι το νέο 308 αλλά από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά. Προφανώς υπάρχουν πολλά σχέδια στο τραπέζι και το ζήτημα αφορά την ταξινόμηση τους με χρονολογική σειρά:

Πρόκειται για μία ερώτηση που έχω στο τραπέζι για τα επόμενα δύο χρόνια. Μία ημέρα, θα πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε να προσθέσουμε ένα μεγαλύτερο μοντέλο στην κορυφή, ή να κοιτάξουμε στην βάση της γκάμας ανάλογα με τις μελέτες που κάνουμε.

Συμπλήρωσε ο Imparato για να διευκρινίσει όμως ότι ένα επιπλέον μοντέλο στην βάση της γκάμας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και φθηνότερο. Μπορεί η τοποθέτηση του να είναι διαφορετική και να προσφέρει περισσότερα όσον αφορά στο… περιεχόμενο. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν μεγάλα πλάνα για το μέλλον της Peugeot Sport.

Με κάθε ένα μοντέλο, αρχής γενομένης με το 508, στοχεύω να βάζω ως ομπρέλα μία έκδοση επιδόσεων του. Θα ξεκινήσουμε στις αρχές του 2021 με το 508 Peugeot Sport Engineered για να στείλουμε ένα μήνυμα στην αγορά.

Και ποιο είναι το μήνυμα; Ότι η Peugeot δεν ξέχασε να κατασκευάζει αξέχαστα σπορ αυτοκίνητα και ότι ο εξηλεκτρισμός δεν είναι απαραίτητο να είναι βαρετός. Έχει προοπτικές πέραν της μείωσης της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, αρκεί να θέλεις να τις εξερευνήσεις. Και η γαλλική εταιρία θέλει!

The post Η Peugeot γυρνά σελίδα. Γίνεται νεότερη και πιο… αθλητική! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το NBA σκέφτεται τη δημιουργία μίας νέας ευρωπαϊκής λίγκας σε συνεργασία με τη FIBA

cars

SYM Cruisym α300. Ανανεωμένο

cars

Νέα Porsche 911 GT3. Ισχυρότερη και ταχύτερη.

cars

Η πρόκληση του dragstrip – Αυτά είναι τα 13 πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής για το 2023

cars

Νέα Mercedes GLC – Με τεχνολογία που κάνει τη διαφορά

cars

Η XM Label Red είναι η ισχυρότερη BMW όλων των εποχών

cars

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το διεστραμμένο σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί, λέει ο Αλί Χαμενεΐ

cars

Ford Puma Titanium X. Πολυτέλεια και χρηστικότητα

cars

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που με την απειλή κατσαβιδιού λήστεψαν έναν 42χρονο στην Κυψέλη

cars