CARSNEWS
AUTONEWS

Η Porsche επαναφέρει το ροζ στη μόδα!

Τόσο η 718 Boxster όσο και η 718 Cayman αντιπροσώπευαν τον ιδανικό συνδυασμό οδηγικής ευχαρίστησης και καθημερινής πρακτικότητας ήδη από το λανσάρισμα τους στην αγορά αλλά με την “Style Edition”, η Porsche προσφέρει μία ειδική έκδοση για αυτούς που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο design του αυτοκινήτου τους. Πόσο περισσότερο να τονιστεί το design, όταν η γερμανική φίρμα επαναφέρει το εντυπωσιακό “Ruby Star Neo” χρώμα που αποτελεί μία μοντέρνα επανεκτέλεση του ομώνυμου χρώματος από την 911 Carrera RS της 964 γενιάς;

Ακόμα και να μην επιλέξει κάποιος το Ruby Star Neo για την 718 Style Edition του, οι νέες εκδόσεις των Boxster και Cayman διαφοροποιούνται αισθητά από την υπόλοιπη γκάμα χάρη στις 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος με τα βαμμένα σήματα της Porsche στο κέντρο, τις μαύρες sport εξατμίσεις και το λογότυπο της Porsche σε γυαλιστερό ασημί στο πίσω μέρος αλλά και το λογότυπο της Boxster που είναι εντυπωμένο πάνω από τα πλαϊνά παράθυρα ως μία exclusive ταμπέλα στην υφασμάτινη οροφή. Επίσης, στους πελάτες που θα επιλέξουν την Style Edition παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση ένα από τα δύο πακέτα αντίθεσης: ένα σε μαύρο χρώμα και ένα σε λευκό. Αμφότερα περιλαμβάνουν διακοσμητικές ρίγες στο καπό και το όνομα της εταιρίας στα πλαϊνά αλλά και μαύρο ή λευκό φινίρισμα στις ζάντες ελαφρού κράματος.

Σαν να μην έφτανε η ευκαιρία να κάνεις δική σου μία 718 Boxster ή Cayman στο Ruby Star Neo χρώμα, η Porsche κάνει την Style Edition ακόμα πιο ελκυστική με την προσθήκη επιπλέον standard εξοπλισμού. Αυτός παίρνει τη μορφή των BiXenon φωτιστικών σωμάτων με LED φώτα ημέρας, του συστήματος ParkAssist με αισθητήρες μπροστά και κάμερα οπισθοπορείας πίσω, του Apple CarPlay, του cruise control, του θερμαινόμενου τιμονιού και καθισμάτων, του διζωνικού κλιματισμού κ.ά. Τέλος, όσον αφορά στα μηχανικά, να θυμίσουμε πως η Style Edition βασίζεται στις “βασικές” 718 Boxster και 718 Cayman που προσφέρουν 300 ίππους και 380 Nm ροπής χάρη σε έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο, επίπεδο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρας. Αυτός συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο (ή προαιρετικά με το γνωστό, 7-τάχυτο PDK) για να επιταχύνει τόσο το coupe όσο και το cabrio στα 100 km/h σε 5.1 δευτερόλεπτα και μέχρι την μέγιστη ταχύτητα των 275 km/h.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW i4 Concept. Ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή!

cars

BMW X1 – Άλμα προόδου

cars

Στην Κίνα ο Μπλίνκεν από τις 24 έως τις 26 Απριλίου

cars

Χειροπέδες σε 63χρονο που έκλεβε από αμάξια – Πλήθος κοσμημάτων εντοπίστηκε στη κατοχή του

cars

Jeep Eco Bonus. Με σημαντικό όφελος 

cars

Λε Μαν: Το ένα ατύχημα μετά το άλλο στο ξεκίνημα του θρυλικού αγώνα ράλι

cars

VW Taos. Καινούριο SUV από την Volkswagen

cars

Mercedes-Benz CLA 180d. Μία ντίβα με ουσία.

cars

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Πάρο – Ξέσπασε κοντά σε σπίτια, μήνυμα από το 112

cars