CARSNEWS
AUTONEWS

Η Tζένη Μελισσανίδη αναβάθμισε το κιτρινόμαυρο χρώμα με ένα neon σύνολο και βρέθηκε σε εγκαίνια με τον καλύτερό της φίλο

Η Τζένη Μελισσανίδη, σύζυγος του επιχειρηματία και ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση και συγκεκριμένα βρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Weekend Max Mara στην Ελλάδα, που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά στο opening του καταστήματος και να θαυμάσουν από την τελευταία συλλογή Weekend Max Mara, συμπεριλαμβανομένης της SS24 συλλογής Phantasie που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Arthur Arbesser, τις εμβληματικές τσάντες Pasticcino, καθώς και τις διαχρονικές καπαρντίνες του brand. Ένα από τα happening των εγκαινίων αφορούσε στο personalization συλλεκτικών Weekend Max Mara Athens shopper bags, από τον καλλιγράφο Akis Akila.

Η Τζένη Μελισσανίδη επέλεξε για την περίσταση ένα twin set σε neon κιτρινόμαυρες αποχρώσεις με λίγες λευκές λεπτομέρειες και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με wedge mettalics εσπαντρίγες και chain bag στο ίδιο neon κίτρινο χρώμα. Μαζί της είχε τον καλύτερό της φίλο, το σκυλάκι της, το οποίο πόζαρε μαζί της και στη φωτογραφία που χάρισε στους φωτογράφους.

Related Articles

Στην Κοζάνη ο Ευάγγελος Τουρνάς – Συμμετείχε σε σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία

Bury

Νέο Nissan Patrol. Πιο πολυτελές και πιο high-tech.

cars

Τζόκερ 07/05/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 1.000.000 ευρώ

Bury

Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel. Γιορτάζοντας υπεροχή στον αέρα και τις πίστες.

cars

Volvo. Κλιματικά ουδέτερο το εργοστάσιο της στην Τορσλάντα

cars

Έρχεται το κορυφαίο, 5-κύλινδρο (!) Cupra Formentor VZ5.

cars

Το συγκινητικό μήνυμα του Κώστα Σπυρόπουλου για τον φίλο του Δημήτρη Σταρόβα

cars

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο «Κοντός» ο οποίος φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα

cars

Η σκηνή από τη «Μάγισσα» που ζόρισε τον Τάσο Νούσια – «Δεν θέλω να το κάνω αυτό!»

Bury