CARSNEWS
AUTONEWS

Ιστορική συντριβή του Άγιαξ: Με 6-0 τον διέσυρε η Φέγενορντ στο Klassieker

Το ντέρμπι με τη Φέγενορντ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Άγιαξ που συνετρίβη με 6-0, σκορ που αποτελεί την πιο βαριά ήττα του όχι μόνο στο κλασικό ντέρμπι της Ολλανδίας αλλά γενικά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα.

Η φετινή σεζόν είχε αρχίσει τραγικά για τον «Αίαντα» που είχε κολλήσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, στη συνέχεια όμως, μετά την πρόσληψη του Τζον Φαν Σιπ, η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται.

Η ομάδα του Άμστερνταμ κατάφερε να ανέβει στη βαθμολογία και να βρίσκεται στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για την Ευρώπη δίνοντας ένα λόγο στους οπαδούς της για να χαμογελούν αλλά τώρα ήρθε το σοκ…

Στο Klassikier, το κλασικό ντέρμπι της Ολλανδίας, ο Άγιαξ πήγε στην έδρα της Φέγενορντ με στόχο μια νίκη γοήτρου και τελικά υπέστη ιστορικό διασυρμό αφού ηττήθηκε με 6-0! Πρόκειται για την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στο πρωτάθλημα, με το πάρτι της ομάδας του Ρότερνταμ να αρχίζει στο 34′ με το γκολ του Παϊσάο, για να ακολουθήσει στο 35′ το 2-0 από τον Μιντέ.

Στο 45′ ήταν η σειρά του Χάνκο να βρει δίχτυα για το 3-0 και η συνέχεια δόθηκε στο β’ μέρος: 4-0 στο 56′ ο Μιντέ, 5-0 στο 62′ ο Τίμπερ, 6-0 στο 66′ ο Παϊσάο!

Related Articles

BMW M5 CS. Η ισχυρότερη και ταχύτερη BMW όλων των εποχών!

cars

Μιχαηλίδου: Στόχος μας η ανεργία να υποχωρήσει στο 8% μέχρι το 2027 και ο κατώτατος μισθός να φθάσει τα 950 ευρώ

Bury

Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν – Εξομαλύνεται η κατάσταση στις αερομεταφορές

Bury

Κοντά στην… έγκριση το καυτό ηλεκτρικό VW ID.3 R!

cars

Μια γυναίκα αποφασίζει ποια παιδιά θα γεννηθούν και ποια όχι

Bury

«Λάθος» μια χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα, δήλωσε ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

cars

Toyota. Mε νέα δραστηριότητα

cars

Η Alfa Romeo αποχαιρετά την Giulietta.

cars

Η Rolls-Royce Ghost, 100 κιλά ηχομόνωση και ένας “ψίθυρος”…

cars