CARSNEWS
AUTONEWS

Μήνυμα νίκης και συμμετοχής θα στείλει ο πρωθυπουργός – Αυλαία απόψε από το Σύνταγμα

Μετά από δύο μήνες έντονου προεκλογικού αγώνα με συνεχείς περιοδείες, ομιλίες, συνεντεύξεις αλλά και αρκετή χρήση του TikTok ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει την αυλαία της προεκλογικής περιόδου με τη σημερινή ομιλία του στις 2:00 στην πλατεία Συντάγματος όπου θα λάβει χώρα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και στόχος είναι να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα νίκης της κυβερνώσας παράταξης, καλώντας τους ψηφοφόρους στο παρά πέντε της κάλπης να αναλογιστούν ποιος πραγματικά θέλουν να τους εκπροσωπήσει την επόμενη ημέρα στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο.

Και μπορεί η νέα αυτή εκλογική αναμέτρηση να έλαβε εθνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να τονίζει ότι το ευρωπαϊκό αποτύπωμα βρίσκεται στην καθημερινότητά μας προτάσσοντας την οικονομία ,την υγεία, την άμυνα και τη διαπραγμάτευση για τη νέα ΚΑΠ.

Η χθεσινή παρουσία του στη Γαλλία, τόσο στα ναυπηγεία της Naval Group στη Λοριάν της Γαλλίας, όπου ναυπηγούνται οι 3 φρεγάτες τελευταίας τεχνολογίας Belh@rra, οι οποίες θα παραδοθούν στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό, όσο και στη Νορμανδία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 80 χρόνια από την D-day- συνέπεσε με μια σημαντική εθνική επιτυχία, την εκλογή της Ελλάδας ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την περίοδο 2025-2026 με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να τονίζουν ότι αναδεικνύεται με την αναγνώριση αυτή το κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα μας στο διεθνές περιβάλλον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ναυπηγεία της Naval Group στη Λοριάν

Το περίγραμμα της ομιλίας Μητσοτάκη

Με αυτά τα όπλα στην φαρέτρα του αλλά και την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει από τους πολίτες από την πλατεία Συντάγματος στην καρδιά της Αθήνας να του δώσουν τη δύναμη να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες επιπλέον πόρους, θα δεσμευθεί ότι θα τρέξει ακόμα περισσότερο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τα χρόνια της κρίσης και με παρεμβάσεις θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Ελλήνων.

Θα υπογραμμίσει ότι σήμερα η Ελλάδα έχει έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη, με εκατοντάδες επενδύσεις, με την ανεργία, να πέφτει από το 18% στο 10%. Θα θυμίσει ότι η κυβέρνησή του ελάφρυνε τους Έλληνες από 50 φόρους και βελτίωσε το μέσο εισόδημα κατά περίπου 20%, τον κατώτατο μισθό κατά 28%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει από τους ψηφοφόρους να κλείσουν τ’ αυτιά τους στον τοξικό λόγο και στα ταξίματα και θα επιτεθεί για ακόμα μια φορά στους πολιτικούς του αντιπάλους προσάπτοντάς τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να πέσει ο Μητσοτάκης».

Παράλληλα, θα διαβεβαιώσει τους πολίτες, ότι δεν θα επιτρέψει, να γυρίσει η χώρα στις εποχές των μνημονίων, της δημοσιονομικής ανισορροπίας, να ξαναβρεθεί στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ενώ θα απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην κάλπη, εξηγώντας ότι η ψήφος είναι δύναμη.

Related Articles

Ολλανδία: Η 29χρονη που έδινε «μάχη» με την κατάθλιψη για 10 χρόνια έκανε ευθανασία

cars

Jeep. Διαχρονική αξία και διαχρονικός σχεδιασμός

cars

Έφηβοι τρομοκράτες συνελήφθησαν στην Γερμανία – Φέρεται πως ετοίμαζαν επίθεση με την ISIS

cars

Exit poll – Ευρωεκλογές 2024: Από 28% έως 32% η ΝΔ, 15,2% – 18,2% ο ΣΥΡΙΖΑ, 10,9% – 13,9% το ΠΑΣΟΚ

Bury

Ferrari Roma: Ο εκμοντερνισμός της “Dolce Vita”.

cars

Η Ferrari αναπαράγει “το rendez-vous” στο Μονακό…

cars

Συλλέκτης… προστίμων ο Τραμπ: 10η καμπάνα γιατί σχολιάζει το «άδικο» της δίκης του

cars

Άλλο ένα ειδικό μοντέλο από την Lamborghini!

cars

Πώς η τηλεργασία «απειλεί» κυλικεία και εστιατόρια – Απώλειες άνω του 10% στους χώρους εστίασης στη Γερμανία

cars