CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρία Μπακοδήμου για τα ρατσιστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Ήθελε να φανεί, να θυμηθούμε ότι υπάρχει ακόμα»

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου για τα χονδροφοβικά σχόλια που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Πρωινό ΣουΣού» μέσα στην εβδομάδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη Μις Αλαμπάμα χρησιμοποιώντας τις λέξεις «κήτος» και «βυτίο», χαρακτηρίζοντάς την «ακραία παχύσαρκη» και προκαλώντας σάλο στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ.

«Το χειρότερο απ’ όλα ξέρετε ποιο είναι; Εγώ δεν το είχα δει. Μου έδωσε ακριβώς την αίσθηση ότι αυτό το έκανε για τον συζητήσουμε, να τον ξαναδούμε, να φανεί και να πάρει αυτά τα δύο λεπτά δημοσιότητας. Μου έκανε αγωνία να μάθουμε ότι υπάρχει ακόμα ο Μπογδάνος», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχει πάει με το κύμα της ακροδεξιάς, ενώ πριν ήταν σε ένα τέτοιο κόμμα, τώρα είναι εκτός όλων αυτών των ακροδεξιών και λέει: εδώ είμαι κι εγώ, λέω για χοντρούς και για γκέι, πάρτε με κι εμένα μαζί σας», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Σε τι ακριβώς είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα; Οι απόψεις του αυτή τη στιγμή είναι να τις πάρεις όλες και να τις πετάξεις στα καλάθια. Επειδή μιλάει καλά ελληνικά ένας άνθρωπος, θα πούμε ότι είναι ενδιαφέρων; Αυτό έγινε επίτηδες για να κάτσουμε να το συζητάμε, να το δουν οι ακροδεξιοί και να πουν: α αυτός ωραία τα λέει, δεν τον βάζουμε και αυτόν σε κάποιο σχήμα μας;», κατέληξε στο αιχμηρό της σχόλιο η Μαρία Μπακοδήμου.

Related Articles

Νέο Abarth 595 Esseesse. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Νέο DS 9. Πρόκληση στο κατεστημένο…

cars

Geely και Volvo σχεδιάζουν πλήρη συγχώνευση!

cars

Το πανεπιστήμιο του Χάουαρντ ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της πρώην του

cars

Nissan Navara. Eντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

cars

Απεργία του προσωπικού καμπίνας της Lufthansa σε πτήσεις από Μόναχο και Φρανκφούρτη την επόμενη εβδομάδα

cars

Κούγιας: Είμαι ο μοναδικός δικηγόρος παγκοσμίως που προκαλεί αντιδράσεις κομμάτων

Το βίντεο από τα παρασκήνια της «Μάγισσας» – Οι ηθοποιοί αγκαλιάζονται συγκινημένοι για το φινάλε

Bury

Opel. Θα παρουσιάσει οκτώ ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2021

cars