CARSNEWS
AUTONEWS

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο στο τουρνουά τένις WTA 500 στη Γερμανία

Με το… αριστερό μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά τένις της κατηγορίας WTA 500 που διεξάγεται στο Μπαντ Χόμπουργκ της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ήταν Νο 1 στο κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε από τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ με 6-2, 2-6, 6(4)-7, ύστερα από αγώνα για τον α΄ γύρο που κράτησε δύο ώρες και 34 λεπτά, και τέθηκε με το… καλημέρα εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε η αντίπαλος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, καθώς, ενώ επρόκειτο βάσει προγράμματος να αναμετρηθεί με την Ιταλίδα Ελισαμπέτα Κοτσιαρέτο, η οποία αποσύρθηκε από το τουρνουά, η 28χρονη πρωταθλήτρια αντιμετώπισε τελικά τη Γερμανίδα Γιούλε Νιμάιερ.

Η Σάκκαρη έκανε break με το… «καλημέρα« στο ματς και προηγήθηκε 2-0, ενώ «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Νιμάιερ για το 5-2, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε με 6-2. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η Γερμανίδα έκανε break στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και προηγήθηκε 3-1, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της σερβίς για το 4-1. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-2, αλλά η Νιμάιερ έκανε το 5-2 και στη συνέχεια με νέο break πήρε το δεύτερο σετ με 6-2.

Στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το πέμπτο γκέιμ. Τότε η Νιμάιερ έκανε το break και προηγήθηκε 4-2, ωστόσο αμέσως μετά η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Γερμανίδας και μείωσε σε 4-3. Όμως, η Γερμανίδα αξιοποίησε τα λάθη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και με νέο break προηγήθηκε 5-3, αλλά η Σάκκαρη «έσπασε» εκ νέου το σερβίς της Νιμάιερ και μείωσε σε 5-4, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό της για το 5-5. Η Νιμάιερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 6-5, αλλά η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 6-6 και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει 3-0, αλλά ισοφάρισε σε 3-3. Η Νιμάιερ προηγήθηκε 5-3, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μείωσε σε 5-4, αλλά η Γερμανίδα έκανε το 6-4 και ακολούθως το 7-4, με το οποίο πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα, η οποία στον α΄ γύρο απέκλεισε την Ολλανδή Αράντσα Ρους με 6-4, 6-1.

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

«Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας – 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης»

cars

Νέο Audi Α3 Sportback 40 TFSI e. Mε μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία

cars

Peugeot 308. Μερικώς ανανεωμένο

cars

Aμερικανικές δυνάμεις κατέστρεψαν τρία πλωτά drones των Χούθι

Bury

Νέα BMW X2 – Στην Ελλάδα την προσεχή Άνοιξη με ηλεκτρικές και θερμικές εκδόσεις

cars

Έμπλαστρο που προσκολλάται στο λαιμό θα μπορούσε να κάνει να μιλήσουν ασθενείς με διαταραχές φωνής

cars

Η Aston Martin Valkyrie θυμίζει F1 από τις παλιές, καλές εποχές!

cars

Ριζικά διαφορετικό το νέο Toyota C-HR.

cars

SYM Joymax 300. Τα έχει όλα

cars