CARSNEWS
AUTONEWS

Μεϊμαράκης για Κασσελάκη: Πάνω στο βηματισμό της ελαφρότητάς του ψάχνει για σωσίβιο

«Τρεις μέρες πριν την κάλπη, ο κ. Κασσελάκης πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ και της αδυναμίας του να διαμορφώσει μια πειστική πολιτική πρόταση ψάχνει σωσίβιο», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία κοινοποιεί με ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ στο ΕΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και προσθέτει:

«Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η Κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια».

Τρεις μέρες πριν την κάλπη, ο κ. Κασσελάκης Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ και της αδυναμίας του να διαμορφώσει μια πειστική πολιτική πρόταση ψάχνει σωσίβιο.Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η Κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια. Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η επιλεκτική προτίμησή του, αντίθετα μου επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθιρή καθοδική του πορεία.Το βίντεο αυτό προς απάντησή του!

Posted by Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης on Friday, June 7, 2024

«Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η επιλεκτική προτίμησή του, αντίθετα μου επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία. Το βίντεο αυτό προς απάντησή του» καταλήγει, κοινοποιώντας βίντεο με σχετικές δηλώσεις του από συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Ντεμπούτο για το ευρωπαϊκό Toyota Highlander!

cars

Η νέα κι πιο επιθετική Ford Mustang Super Cobra Jet 1800

cars

Ανδρουλάκης: Ως εδώ στην παρέλαση αλαζονείας και αδιαφορίας που έχει η κυβέρνηση και το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη

cars

Skoda Enyaq iV. Πρώτη εμφάνιση στο Tour de France

cars

ID.3 1st Edition. Η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης

cars

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Μόνο 1 στους 6 έχει υποβάλει δήλωση – Ποιοι έχουν προθεσμία ως τις 2 Ιουλίου και ποιοι έως τις 26 Ιουλίου

cars

Παπαστεργίου: Έρχεται νέα εφαρμογή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης αποκλειστικά για τους τουρίστες

cars

Μετέωρο το μέλλον της Seat…

cars

Jeep Grand Wagoneer Concept. Μεγάλο, πολυτελές και έτοιμο για την παραγωγή!

cars