CARSNEWS
F1 & RACES

Νέα και ειδήσεις για τους αγώνες & τους πιλότους Formula 1

top icon

logo

F1: Τεστ με GP2 για τον Schumacher

O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Schumacher, ο οποίος φέτος θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τα χρώματα της Mercedes έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από τα Grand Prix της Formula 1, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την καινούργια σεζόν με ένα τριήμερο τεστ πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου GP2 της ομάδας της Supernova.

F1: Aπούσα από το πρώτο τεστ η Red Bull

H Red Bull δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο πρώτο τεστ χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της φετινής χρονιάς που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια μεταξύ 1-3 Φεβρουαρίου και πιθανότατα θα αποτελέσει τη μοναδική από τις μεγάλες ομάδες που θα απουσιάζει.

F1: Έτοιμη η πρώτη παρτίδα κινητήρων της Cosworth

H κατασκευάστρια κινητήρων Cosworth, η οποία θα πραγματοποιήσει φέτος την επιστροφή της στη Formula 1 έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, ανακοίνωσε ότι η πρώτη παρτίδα κινητήρων της, οι οποίοι φέρουν την ονομασία CA2010, είναι έτοιμη να αποσταλεί από το εργοστάσιό της στο Northampton της Αγγλίας στους παραλήπτες της, τις πέντε ομάδες στις οποίες θα παρέχει φέτος τις μονάδες της: Williams, Lotus, Virgin, Campos και US F1.

F1: Nτεμπούτο στις ΗΠΑ για τη US F1

H US F1 θα πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμές με το μονοθέσιό της στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Barber Motorsport Park της Alabama, στις αρχές Φεβρουαρίου.

F1: Η διοίκηση της Sauber

H Sauber ανακοίνωσε την καινούργια διάρθρωση της διοίκησής της, έπειτα από την αγορά της ομάδας από τον ιδρυτή της, Peter Sauber, στα τέλη του 2009.

F1: Παρουσιάσεις και δοκιμές

Καθώς έγινε γνωστό το πρόγραμμα των τεστ χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, μερικές ομάδες έχουν ανακοινώσει ήδη πότε θα παρουσιάσουν τα μονοθέσιά τους, ή πότε θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην πίστα.

F1: Η υπόθεση Briatore συνεχίζεται…

Η FIA ανακοίνωσε ότι πιθανότατα θα ασκήσει έφεση στην απόφαση των γαλλικών δικαστηρίων να κηρύξουν παράτυπo τον ισόβιο αποκλεισμό του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Renault, Flavio Briatore (και τον πενταετή του πρώην διευθυντή μηχανολογίας της γαλλικής ομάδας, Pat Symonds) από οποιοδήποτε πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

F1: Απαγόρευση διπλών διαχυτών το 2011;

Οι ομάδες πλησιάζουν προς την απαγόρευση των διαχυτών δυο επιπέδων από τη σεζόν του 2011, σε μια προσπάθεια μείωσης της αεροδυναμικά παραγόμενης αρνητικής άντωσης που αναπτύσσουν τα μονοθέσια, έτσι ώστε να μειωθούν οι ταχύτητες.

F1: Ο Boullier διευθυντής της Renault

H Renault ανακοίνωσε επίσημα ότι διευθυντής της ομάδας της εφεξής θα είναι ο Γάλλος Eric Boullier, όπως είχε αναφερθεί πριν τα Χριστούγεννα, λίγο μετά την πώληση του 75% των μετοχών της ομάδας στον επενδυτικό όμιλο Genii Capital.

F1: To δικαστήριο δικαιώνει τον Briatore

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Renault, Flavio Briatore, νίκησε τη δικαστική υπόθεση που είχε ξεκινήσει στα γαλλικά δικαστήρια εναντίον της FIA, όσον αφορά τον ισόβιο αποκλεισμό του από οποιοδήποτε πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

4T

ΤΙΜΕΣ – ΤΕΧΝΙΚΑ

Related Articles

Pirelli: Βιώσιμα ελαστικά με πιστοποιητικό FSC

cars

Βολφ: «Νόμιζα ότι ήμουν νεκρός στο ατύχημα του Νίρμπουργκρινγκ το 2009»

cars

Ο Μπριατόρε «έβαλε στο στόμα του» τη Ferrari

cars

Red Bull Showrun by Alumil: Το countdown ξεκινά!

cars

Formula 1: Διατηρεί την πρωτοπορία ο Φερστάπεν, πλησίασε η Ferrari!

cars

Formula1: Nίκη Φερστάπεν, εντυπωσιακός ο Λεκλέρ στο Λας Βέγκας

cars

Audi: Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της για τη F1

cars

Οι κορυφαίες επιδόσεις της F1 συναντούν την καινοτομία της Alumil

cars

Ο Κάρλος Σάινθ στη Williams από το 2025

wp_update-GSkibItV