CARSNEWS
AUTONEWS

Νέα Nissan SUVs στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

Το Pathfinder Concept και το ολοκαίνουργιο Qashqai πρωταγωνιστούν στη γκάμα των SUVs της Nissan στο Auto Shanghai 2023. Τα SUVs της μάρκας έχουν κερδίσει εξαιρετική φήμη και στην Κίνα, χάρη στην ανθεκτικότητά τους, την άνεση και τις οδηγικές επιδόσεις τους, προσανατολισμένες στις οικογενειακές περιπέτειες και εξορμήσεις.

Η Ιαπωνική εταιρεία, πρωτοπορεί και στην μεγαλύτερη πληθυσμιακά χώρα του κόσμους αποκομίζοντας υψηλούς επαίνους για τα βραβευμένα SUVs της μέσα από τη διάθεση μιας διαφοροποιημένης γκάμας κινητήριων συνόλων.

Pathfinder Concept

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 1985, το φιλικό προς την οικογένεια και τεχνολογικά καινοτόμο τετρακίνητο Pathfinder της είναι ένα από τα σύμβολα στην αγορά των SUVs.

Το Pathfinder Concept, σχεδιασμένο με γνώμονα την Κινεζική αγορά, συνδυάζει την μοντέρνα αισθητική και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής των δυναμικών αγοραστών αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη περιπέτειας από την κατάκτηση της ερήμου έως τις αστικές διαδρομές.

Το Pathfinder Concept διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο εξωτερικό και ένα εσωτερικό έτοιμο για περιπέτειες που, με τρεις σειρές καθισμάτων, παρέχει άφθονο χώρο για μεγαλύτερες οικογένειες. Η οθόνη με το μεγάλο εύρος στην καμπίνα και το heads-up display, παρέχουν πληθώρα πληροφοριών.

Νέο Qashqai

Πρεμιέρα στην Κίνα και για το ολοκαίνουργιο crossover SUV Qashqai, το οποίο θα λανσαριστεί στην συγκεκριμένη αγορά τον ερχόμενο Αύγουστο. Το crossover που έχει γράψει μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη από την πρώτη του γενιά, συνδυάζει στυλ, άνεση, φινέτσα, επιδόσεις, αλλά και καινοτόμο τεχνολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γενιά του μοντέλου φέρνει στην Ευρώπη και τη τεχνολογία e-Power η οποία προσφέρει την αίσθηση οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς την ανάγκη φόρτισης στην πρίζα.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται στο Εθνικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Σαγκάης, είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 18 έως τις 27 Απριλίου.

Related Articles

Η Morgan σπάει μία παράδοση 83 ετών!

cars

Mazda. Tα εμβληματικά coupe της

cars

Νέο Ford Puma. Eκκίνηση παραγωγής

cars

Audi e-tron GT. Το ηλεκτρικό μέλλον, μπορεί να είναι και σπορ

cars

Kia EV6. Με προχωρημένη αισθητική

cars

Συνελήφθη 19χρονος που προσπάθησε να εισάγει ναρκωτικά μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

cars

Mazda. Tα εμβληματικά coupe της

cars

Nέο Opel Corsa. Διαθέσιμο από 13580 Ευρώ

cars

Την απήγαγαν και έκαψαν ζωντανή σε εκκλησία – Λίγο πριν πεθάνει αποκάλυψε τους δολοφόνους της, αλλά είναι ελεύθεροι

Bury