CARSNEWS
AUTONEWS

Νίκος Αποστολόπουλος: Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας

Από κόσκινο πέρασε ο Νίκος Αποστολόπουλος τα τηλεοπτικά πρόσωπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» το πρωί της Πέμπτης (06/06).

Αρχικά αναφέρθηκε στο My Style Rocks και το πώς αυτό έχει επηρεάσει την παρουσιάστρια του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας. Η Κατερίνα Καραβάτου δυστυχώς μετά από αυτό βαδίζει στα χειρότερα. Θα τη συμβούλευα να κάνει ό,τι πρέπει για να είναι καλά στα οικονομικά της», σχολίασε ο Νίκος Αποστολόπουλος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Δεν ξέρω τι είναι το TV Queen αλλά πιστεύω ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν βγει και από χειρότερα. Καλά θα κάνει η Φαίη Σκορδά να γυρίσει στο πρωινό του Mega, της το είχα πει και πριν πάει στον ΣΚΑΪ», απάντησε σε άλλο σημείο ο σχεδιαστής.

«Είμαστε σε περίοδο φουλ, γάμοι ατελείωτοι, πρόβες, κοστούμια. Ζούμε μια τρέλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος η βάφτιση του μωρού του Ντάνου, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Να τον έχει η Δήμητρα (τον Ντάνο) και να τον χαίρεται», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Εμένα δεν χτυπούσε και πριν το τηλέφωνό μου για την τηλεόραση, αν και παλαιότερα μου είχαν προτείνει διάφορα. Δεν με απασχολεί εμένα πια η τηλεόραση, εκτός κι αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον», παραδέχθηκε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

«Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι συνεντεύξεις, σίγουρα θα μου άρεσε να κάνω μία τέτοια εκπομπή αλλά εγώ θέλω να “κολλάω” τον άλλο στον τοίχο. Ο πρώτος καλεσμένος που θα ήθελα να έχω θα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα τον ρωτούσα γιατί δεν κάνει καλύτερες εκπομπές», σχολιάζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Στον γάμο του Κασσελάκη θα ταίριαζε περισσότερο να τραγουδήσει ο Χαρούλης παρά ο Αργυρός. Και τον ίδιο και τον Τάιλερ θα τους έντυνα στα λευκά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Related Articles

Hyundai “Prophecy” Concept EV. Το μέλλον

cars

Η Mazda θα παρουσιάσει έναν καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα το 2020!

cars

Kymco People-S 300i Noodoe. Με δελεαστική τιμή

cars

Αμιγώς ηλεκτρικό Mini Cooper

cars

Audi A1 “1 of 1” Concept από την ABT. Επίδειξη δύναμης!

cars

Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT Black Series και φαίνεται δαιμονισμένη!

cars

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο στη Ρόδο

cars

«Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα» – Ξεσπά ο γιος της 72χρονης που σκοτώθηκε στη Βούλα

cars

Το Mini Cooper SE συνδυάζει τις καινοτόμες τεχνολογίες με το παραδοσιακό DNA της μάρκας

cars