CARSNEWS
AUTONEWS

Ξέσπασμα Πολάκη κατά Τσίπρα με αφορμή την απόσυρση των εμβολίων της AstraZeneca: Πίστευε ότι υπάρχει «καθαρή επιστήμη»

Με πρώην και νυν συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κράτησαν την περίοδο της πανδημίας τα «έβαλε» ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησε δικαίωσή του την απόσυρση των σκευασμάτων της AstraZeneca και τα έβαλε με ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ, τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, τον άλλοτε εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και τον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «Ποιος ήταν αντικειμενικός;;

Εγώ ή οι πληρωμένες γραφίδες και μικρόφωνα που πέταξαν τόνους λάσπης εναντίον μου και με ελεεινολογούσαν γιατί είχαν μπει στο pay roll των φαρμακευτικών και των λιστών Πέτσα-Κικίλια – Πλεύρη κλπ κλπ;;;;

ΥΓ1: Δυστυχώς ούτε ο Συριζα κεντρικά τότε δεν με άκουσε! Γιατί ο Ξανθός (που έκανε και το ASTRA «χωρίς αστερίσκους» και τον παίνευε ο ΑΣΧΕΤΟΣ Άδωνης) έλεγε μπούρδες και κατηγορούσε εμένα ως αντιεπιστημονικό.

Γιατί ο Ηλιόπουλος επαναλάμβανε την ψεύτικη επιστημονικά και γελοιότητα πολιτικά πως «είναι πράξη αλληλεγγύης της νεολαίας προς τους ηλικιωμένους ο εμβολιασμός».

Γιατί και ο Τσίπρας πίστευε πως υπάρχει «καθαρή επιστήμη» που πρέπει να την ακολουθούμε πιστά όλοι και να «βάζουμε πλάτη» και όχι κατευθυνόμενη γνώση από το κέρδος των πολυεθνικών του φαρμάκου!!

Έτσι ο Μητσοτάκης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ την πολιτική που είχε ως μοναδικό όπλο το εμβόλιο, χωρίς ΜΕΘ και Φάρμακα (μονοκλωνικά) και που τελικά οδήγησε σε 36.000 νεκρούς στην Ελλάδα ,πρώτη χώρα στη Δυτική Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού!!

Related Articles

Peugeot. Με μεγάλη ποικιλία και στα μεταχειρισμένα

cars

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκέδασε στον Ρέμο και την «έθαψαν» με πανέρια από λουλούδια

cars

SYM Cruisym α300. Ανανεωμένο

cars

Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI 120 PS. Η καλαισθησία σε πρωταγωνιστικό ρόλο

cars

Η Subaru στη Θεσσαλονίκη

cars

Στέφανος Κασσελάκης: Απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

Bury

Nέο Ford Ranger Raptor– Κλέβει τη παράσταση και στα…σαλόνια

cars

Brabus 900 Rocket Edition. Ένα υπέροχο τερατούργημα!

cars

Κι όμως. Η Lexus πούλησε 3 νέα LFA το 2019!

cars