CARSNEWS
AUTONEWS

Οι Αθανασούλας – Ζακχαίος στο Ράλλυ Ακρόπολις

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2023 απέχει μόλις τρεις ημέρες και οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος ετοιμάζονται να πάρουν μέρος για άλλη μία φορά στο «Ράλλυ των Θεών». Το ελληνικό πλήρωμα, για 3η χρονιά συμμετέχει στον εθνικό μας αγώνα με ένα Hyundai i20 N Rally2 και την

υποστήριξη της Hyundai Ελλάς.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, από το 2021 που επέστρεψε στο καλεντάρι του WRC, είναι το σημαντικότερο διεθνές αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στη χώρα μας και η λάμψη του φέτος θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς κλείνουν 70 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του το 1953.

Η εκκίνηση θα δοθεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Στην συνέχεια, για τις επόμενες τρεις ημέρες, από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, τα πληρώματα θα «οργώσουν» τα ελληνικά βουνά σε Κορινθία και Στερεά Ελλάδα.

Οι Αθανασούλας – Ζακχαίος είναι το Ελληνικό πλήρωμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο Ακρόπολις τα τελευταία 15 χρόνια, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές τόσο στην κατηγορία του, όσο και στην γενική κατάταξη του αγώνα όταν αυτός μετρούσε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι. Πέρσι παρά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο οδηγός, κατάφεραν να τερματίσουν 9 οι στην κατηγορία WRC2 και 16 οι στην γενική κατάταξη. Φέτος ελπίζουν σε κάτι καλύτερο καθώς με την

βοήθεια της Hyundai Hellas έχουν στην διάθεσή τους το εξελιγμένο πλέον Hyundai i20 N Rally2, που πρωταγωνιστεί φέτος στην κατηγορία του (WRC2).

Related Articles

Nissan Maxima. Γνήσια Μπερλίνα

cars

Mercedes GLB 200. Πολυσχιδής

cars

Nέο Ford Ranger Raptor– Κλέβει τη παράσταση και στα…σαλόνια

cars

Renault Clio 1.3 TCe RS Line. Γνήσια σπορτίφ

cars

Το ναυάγιο – Spoiler: Η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα την σοκάρει

Bury

Η πρώτη BMW 2 Series Gran Coupe ετοιμάζεται για το Los Angeles.

cars

Διαψεύδει το Κρεμλίνο την καταγγελία της χήρας του Αλεξέι Ναβάλνι περί δολοφονίας του στη φυλακή

cars

Nissan Ariya. Ήρθε στην Ευρώπη

cars

Skoda Octavia Grand Coupe 1.5 TSi 150 PS. Με ισχυρή ταυτότητα

cars