CARSNEWS
AUTONEWS

Οι γονείς της Νεσιφέ δεν εγκρίνουν τον Φάνη στο Survivor – Ο Γιώργος Γκιουλέκας τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με την τρίτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης με δυνατές μονομαχίες και το ειδύλλιο μεταξύ Νεσιφέ και Φάνη να φουσκώνει.

Στην αρχή του ριάλιτι επιβίωσης η Δώρα σχολίασε την υποψηφιότητα της ενώ ο Φάνης τόνισε πως έπρεπε να βρεθεί εκεί: «Αν εξαιρέσεις 2-3 καλές εμφανίσεις, όλες οι άλλες είναι κάτω του μετρίου» είπε ο παίκτης.

Λίγο πριν το αγώνισμα για το τοτέμ της τρίτης ασυλίας ο Λιανός σχολίασε την σχέση μεταξύ του Φάνη Γκιουλέκα και της Νεσιφέ και τους ρώτησε για αυτό. «Μίλησα με τους δικούς μου στο έπαθλο επικοινωνίας. Τους αρέσει που έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Φάνη. Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα και είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τους είπα ότι δεν θα πάω εγώ, εκείνος θα έρθει» σχολίασε η Τουρκάλα παίκτρια. Ενώ στη συνέχεια ο Φάνης απάντησε: «Προφανώς με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν έχω την έγκριση των γονιών της Νεφισέ. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Την ευχαριστώ για τη μπαντάνα που μου έστειλε χθες, την έχω μαζί μου. Νομίζω ότι έπεται συνέχεια».

Στη συνέχεια οι παίκτες ρίχτηκαν στο στίβο μάχης με τους Μπλε να είναι σε καλύτερη φόρμα κερδίζοντας μάλιστα με διαφορά 12-7 την ομάδα των Κόκκινων.

Η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να μην χώνεψε την ήττα της και απομονώθηκε μετά τον αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε και μια ένταση μεταξύ του Φάνη και της Νεσίφε με την παίκτρια να αλλάζει πάγκο νευριασμένη.

Στο Συμβούλιο του Νησίου οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν με περιορισμένες επιλογές και αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο τον Γιώργο Γκιουλέκα.

«Δεν κάναμε καμία συζήτηση με τα παιδιά, ήμουν 50-50. Δεν ήξερα πώς θα κινηθεί ο Χριστόφορος μετά και τον τραυματισμό της Κατερίνας. Καταλαβαίνω όμως την απόφασή του από όλες τις πλευρές», ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Related Articles

SEAT. Μπαίνει και στις μοτοσυκλέτες

cars

«Είχε χτυπήσει και άλλο άτομο, αλλά τον άφησαν» – Μαρτυρία για τον άνδρα που επιτέθηκε σε κοπέλα στην Ερμού

cars

VW. Απροβλημάτιστες χειμερινές μετακινήσεις με τετρακίνηση 4MOTION

cars

Το Ford Ranger RTR κάνει ντεμπούτο στην SEMA.

cars

Audi SQ2 facelift. Αισθητική και τεχνολογική ανανέωση.

cars

BMW 128ti. Μία καυτή, μπροστιοκίνητη 1 Series με 265 άλογα.

cars

Ford Transit Custom. Η νέα γενιά θα έχει και ηλεκτρική έκδοση

cars

EuroNCAP – Αποχαιρετά το ’22 με πολλά αστέρια!

cars

«Δεν έχω χρόνο» και 4 ακόμα μύθοι γύρω από την άσκηση

Bury