CARSNEWS
AUTONEWS

Οι δέκα συναυλίες που θα σας στείλουν στο City Garden τον Ιούνιο

Ένα δυνατό πρόγραμμα με σπουδαίους ερμηνευτές και μεγάλα αφιερώματα περιμένει το κοινό όλο τον Ιούνιο στο City Garden. Στο φεστιβάλ που κάθε χρόνο επαναπροσδιορίζει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, το πρόγραμμα είναι πλούσιο, αφιερωματικό και άκρως εορταστικό, αφού μεταξύ άλλων, φέτος τον Ιούνιο θα εορταστούν τα 60 χρόνια τραγούδια του Γιώργου Παπαστεφάνου, αλλά και τα 30 χρόνια στο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες-αφιερώματα σε εμβληματικές μορφές του ελληνικού τραγουδιού, όπως στη Σωτηρία Μπέλλου, Μάρκο Βαμβακάρη και Άκη Πάνου.

Δείτε αναλυτικά το συναυλιακό πρόγραμμα του CT Garden τον Ιούνιο:

Γιώργος Παπαστεφάνου 60 χρόνια Τραγούδια

Το Ct Garden σηκώνει φέτος αυλαία, την Πέμπτη 13 Ιουνίου μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 60 χρόνια της στιχουργικής διαδρομής του Γιώργου Παπαστεφάνου.

Ο Γιώργος Παπαστεφάνου ανήκει στους τεχνίτες της ρίμας. Στη μεγάλη σχολή του νεοελληνικού λυρισμού. Ύμνησε τον έρωτα και κατόρθωσε να μείνει στις καρδιές όσων ονειρευόμαστε έναν δίκαιο και ρομαντικό κόσμο.

Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21.00

Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά):

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ

ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΔΟΥΡΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΙΑ

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ

ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΣΑΒΒΕΡΙΑ ΜΑΡΓΙΟΛΑ

ΑΝΝΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

ΗΡΩ ΣΑΙΑ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Επιμέλεια ορχήστρας – ενορχηστρώσεις: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

30 χρόνια Χρήστος Θηβαίος

Ο Χρήστος Θηβαίος, εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδοποιών, έρχεται με Full Band στο CT Garden για μια συναυλία… Από την αρχή! Μια συναυλία «εφ’ όλης της ύλης» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 χρόνια του στο τραγούδι.

Ο ερμηνευτής υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά με άρωμα λυρισμού και αισθαντικότητας αλλά και πολλή αδρεναλίνη.

Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο

Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα

Μάξιμος Δράκος: πιάνο

Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά

Ανδρέας Σταμίρης: μαντολίνο

Καλεσμένος: Παναγιώτης Μάργαρης

Γιώργος Κορρές: Σχεδιασμός ήχου

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Νίκος Πορτοκάλογλου, με γεύση από Μουσικό Κουτί

Ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται και φέτος το καλοκαίρι στο CT Garden, με μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ολοκληρώνοντας τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο στο Μουσικό Κουτί, την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησε για την ΕΡΤ1, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αφοσιώνεται στο νέο πολυσυμμετοχικό δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό. Προπομπός του δίσκου, το ντουέτο του τραγουδοποιού με την Ιουλία Καραπατάκη με τίτλο Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες φωνές, που έχει ήδη χαράξει ιδιαίτερη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου στις ζωντανές εμφανίσεις του, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι «Ευγενείς Αλήτες».

Nίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα

Βίκυ Καρατζόγλου: φωνή

Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Σοφοκλής Γκέκας: τύμπανα

Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάιντα, φωνή

Αλέξανδρος Ζουγανέλης: σαξόφωνο, φλάουτο

Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή

Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά Σωτηρία Μπέλλου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στο CT Garden για να τραγουδήσει την Σωτηρία Μπέλλου. Τη μεγάλη ιέρεια του τραγουδιού μας. Κι όπως έχει πει στο παρελθόν: «Η Σωτηρία Μπέλλου για μένα είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Γιατί μπορώ να ακούω τη φωνή της με κλειστά μάτια και να καταλαβαίνω αμέσως ποια είναι, να επικοινωνώ μαζί της μέσω της ερμηνείας της, τον πόνο μου, τη θλίψη μου ή τη χαρά μου. Ήταν άμεση και αυθεντική με τους ανθρώπους γύρω της και το κοινό της, πατούσε γερά στα πόδια της και έπαιρνε θέση στα κοινωνικά ζητήματα».

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που το κοινό ζητά από τη Φωτεινή Βελεσιώτου αυτό το αφιέρωμα. Και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συμβεί. Ένα αφιέρωμα στη θρυλική Σωτηρία Μπέλλου είναι μια περιπλάνηση σε μια Ελλάδα που δεν υπάρχει γύρω μας, αλλά υπάρχει μέσα μας, μέσα από τον ήχο των τραγουδιών που σφράγισε με τις ερμηνείες της.

Παναγιώτης Παπαγεωργίου: πιάνο και ενορχηστρώσεις

Δημήτρης Λίβανος: μπουζούκι

Ορέστης Κολέτσος: μπουζούκι

Στέλιος Κατσατσίδης: ακορντεόν

Θανάσης Σοφράς: κοντραμπάσο

Νίκος Ζουρνής: κιθάρα

Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Το δικό μας πανηγύρι από τη Νάξο στην Ικαριά

Σε κάθε νησί, ακόμη και στο πιο μικρό, γίνονται πανηγύρια. Ντόπιοι και επισκέπτες ζουν στιγμές μοναδικές. Συνυπάρχουν, διασκεδάζουν και βιώνουν τελετουργικά την ενότητα τους.

Το πανηγύρι για τους ντόπιους είναι ένα έθιμο που ταξιδεύει στον χρόνο. «Έτσι το ‘βραμε» λένε και νιώθουν την ανάγκη να το μεταλαμπαδεύσουν στις νεότερες γενιές.

Το κλίμα των πανηγυριών του Αιγαίου θα ζωντανέψει σε αυτήν την τετράωρη συναυλία όπου όλοι θα σηκωθούν και θα χορέψουν. Τρία χρυσά αιγαιοπελαγίτικα δοξάρια και τρεις αδαμάντινες φωνές, υπόσχονται μια εμπειρία μοναδική.

Συντελεστές

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΓΩΝΗΣ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΕΛΛΗΣ,

ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΑΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

ΒΙΟΛΕΤΑ ΙΚΑΡΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Ορφέας Περίδης «M’ ανοιχτά πανιά»

Δεν είναι καθόλου απλό να γράψεις, όχι δεκάδες αλλά ένα και μόνο ένα τραγούδι που οι στίχοι και η μουσική να είναι δικοί σου και να το τραγουδάει όλη η Ελλάδα. Ο Ορφέας Περίδης είναι ο τραγουδοποιός με τις περισσότερες επιτυχίες της εποχής μας και έρχεται για πρώτη φορά στο CT Garden για μια συναυλία που φέρνει στο προσκήνιο οικίες μνήμες.

Εκεί όπου τα συναισθήματα κινούνται στην κόψη, αναδεικνύοντας ένα πρωτόγνωρο λυρισμό και μια σπάνια ατμόσφαιρα. M’ ανοιχτά πανιά θα μας παρασύρει σε ένα γοητευτικό ταξίδι γεμάτο εκφραστική πληρότητα… Κάθε τραγούδι του κι ένας αξιοσημείωτος σταθμός.

Ορφέας Περίδης: κιθάρα, φωνή

Σουσάνα Τρυφιάτη: φωνή

Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες

Κώστας Αρσένης: μπάσο

Γιάννης Ριζόπουλος: κρουστά

Σταύρος Παπαγιαννόπουλος: μπουζούκι

Δημήτρης Μπρέντας: πνευστά

Γιάννης Λαμπρόπουλος: ηχοληψία

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Παγκόσμια ημέρα μουσικής – Συναυλία Αφιέρωμα: Μάρκος Βαμβακάρης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, το City Garden προτείνει μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη, τον «Πατριάρχη» του ρεμπέτικου, τον «Γενάρχη» του μπουζουκιού, έναν από τους θεμελιωτές του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Μάρκος Βαμβακάρης είχε πηγαίο ταλέντο μουσικού δημιουργού, αυθεντική σχέση με το υλικό του, με τον εαυτό του αλλά και με το κοινωνικό περιβάλλον. Είχε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σ’ αυτό που έκανε. Αληθινά, τρυφερά, μα και σκληρά, τραγούδια του πόνου και της δυστυχίας αλλά συνάμα λυτρωτικά, όπως όλα τα πραγματικά έργα Τέχνης.

Η νεολαία σήμερα είναι ξετρελαμένη με τα τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη. Παντού συναντάμε νεανικά γκρουπ να τα παίζουν. Στις ταβέρνες, στα μεζεδοπωλεία, σε φοιτητικές συναυλίες, στο δρόμο Τα τραγούδια του Μάρκου έχουν περίοπτη θέση στο χώρο της αστικής μας νεανικής, καθημερινής κουλτούρας.

Βαγγέλης Τρίγκας: τρίχορδο μπουζούκι

Γιώτης Σαμαράς: κιθάρα

Αντώνης Σίδερης: μπαγλαμά, κιθάρα

Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν

Γιάννης Πλαγιαννάκος: κοντραμπάσο

Κώστας Μερετάκης: κρουστά

Τραγουδούν (αλφαβητικά):

Εβελίνα Αγγέλου

Αντώνης Αινίτης

Μιχάλης Δήμας

Βαγγέλης Κορακάκης

Γιώργος Κουτουλάκης

Ανατολή Μαργιόλα

Αναστάσης Μπίτζιος

Σωτήρης Παπατραγιάννης

Βασίλης Προδρόμου

Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Swing Party με τους Gadjo Dilo και τους Speakeasies Swing Band

Αυτό το Swing Party θα το λατρέψεις! Οι Gadjo Dilo και οι Speakeasies Swing Band μαζί, είναι από μόνο του ένα γεγονός. Οι δύο μπάντες έρχονται για πρώτη φορά στο CT Garden για ένα ξέφρενο Swing Party. H τέλεια αφορμή να βάλεις τις μπαρέτες σου και τη ρομαντική σου πουά φούστα για να ζήσεις κάτι ξεχωριστό.

Μια καλοκαιρινή βραδιά για να συγκεντρωθούμε, να χορέψουμε και να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα.

Οι Gadjo Dilo είναι:

Σωτήρης Πομόνης: Kιθάρα

Κώστας Μητρόπουλος: Kιθάρα

Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί

Ηλιάνα Τσαπατσάρη : Φωνή

Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο

Μιχάλης Σκαράκης: Ηχοληψία

Οι The Speakeasies Swing Band είναι:

Κατερίνα Σισίννι – Φωνή

Μανώλης Σταματιάδης – Πιάνο

Πάνος Καρνούτσος – Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Βουλγαράκης – Κοντραμπάσο

Γιάννης Νταλιάνης – Ακουστική Κιθάρα

Χρήστος Παπαδόπουλος – Κλαρινέτο

Γρηγόρης Οικονόμου – Τύμπανα

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Δημήτρης Μπάσης – Μάνο Αχαλινωτόπουλο: Μια Φωνή – Μια Πνοή

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Δημήτρης Μπάσης συναντηθεί με τον Μάνο Αχαλινωτόπουλο στην ίδια σκηνή; Μια συναυλία που παρόμοια της δεν μπορεί να υπάρξει.

Κι αυτό γιατί έχουν περάσει από το ίδιο μυστικό μονοπάτι και μέσα από λαβυρίνθους έχουν οδηγηθεί στο ίδιο ξέφωτο. Σ’ ένα ξέφωτο στο οποίο το πολύχρωμο μουσικό σύμπαν του ελληνικού τραγουδιού γίνεται ένα σύνολο ενιαίο και αδιαίρετο.

Εκεί που το κλαρίνο συνυπάρχει με το κανονάκι και το πιάνο. Εκεί που το ρεσιτάλ είναι ταυτόχρονα και πανηγύρι. Εκεί που τα ανώνυμα τραγούδια, κειμήλια ανεκτίμητα της μουσική μας παράδοσης γίνονται ένα με τις σύγχρονες επώνυμες δημιουργίες.

Εκεί που ο Λουκάς Νταράλας, ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Πάνος Γαβαλάς γίνονται ένα με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Γιάννη Σπανό και τον Διονύση Σαββόπουλο.

Δύο ώρες που συμπυκνώνουν αιώνες ελληνικής δημιουργίας και έμπνευσης.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Related Articles

«Έφυγα πολύ δυσαρεστημένος από το Καλημέρα Ζωή και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

cars

Έρχονται τα Robotaxi: Τα πρώτα μοντέλα δοκιμάζονται στις ΗΠΑ

cars

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Giulia GTA!

cars

Αυτό είναι το εσωτερικό της Mercedes-AMG SL.

cars

Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS. Με δυνατό χαρακτήρα

cars

Η AC Cobra ζει!

cars

Kymco Revonex & Supernex Concepts – Ηλεκτρισμός, πρωτοπορίες και επιδόσεις

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars

Celebrity nails: 5 κομψά μανικιούρ κατευθείαν από το Hollywood

cars