CARSNEWS
AUTONEWS

Οι τελευταίες στιγμές του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη – Από την Πέμπτη είχε η ΕΛΑΣ το σχετικό βίντεο

Η μοιραία διαδρομή των 4 χιλιομέτρων που ακολούθησε ο δημοσιογράφος του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη Σύμη, καταγράφεται σε φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Ο Μόσλεϊ έφυγε μόνος πεζός την περασμένη Τετάρτη, από την παραλία στην οποία βρισκόταν με τη σύζυγο και ένα φιλικό τους ζευγάρι, χωρίς το κινητό του τηλέφωνο.

Εικάζεται πως αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω του καύσωνα, ξάπλωσε στα βράχια για να ξεκουραστεί και ξεψύχησε με το χέρι στο στήθος του, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Την εικόνα κατέγραψαν Έλληνες δημοσιογράφοι και τεχνικοί που βιντεοσκοπούσαν την περιοχή από καΐκι στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης. Δίπλα στη σορό του Μόσλεϊ η ομπρέλα που κρατούσε το μεσημέρι που εξαφανίστηκε.

Η σορός του 67χρονου Βρετανού εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα εικονολήπτη της ΕΡΤ, που διέκρινε μια περίεργη αντανάκλαση δίπλα στο beach bar. Όπως είπε συγκινημένος στο Sky News, συνέβη αυτό που φοβόταν.

Οι τελευταίες στιγμές του δημοσιογράφου του BBC στη Σύμη

Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 13:30 το μεσημέρι, ο Μόσλεϊ ξεκινάει με τα πόδια από την παραλία του Αγίου Νικολάου και περνά μέσα από ένα επικίνδυνο μονοπάτι.

Ένα τέταρτο μετά την αναχώρησή του, έχει φτάσει στο Πέδι και σταματάει σε μια στάση λεωφορείου. Μια γυναίκα τον αναγνωρίζει.

Στις 13:50 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, δυο κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν τον παρουσιαστή να έχει περάσει το μονοπάτι σώος.

Δύο λεπτά μετά, κάμερα τον καταγράφει να κατευθύνεται προς την Αγία Μαρίνα.

Στις 14:02 εκείνο το μεσημέρι, στην αρχή του μονοπατιού, καταγράφεται ζωντανός για τελευταία φορά. Η ζέστη είναι αφόρητη και ο παρουσιαστής του BBC εξαντλημένος.

Από την Πέμπτη στις Αρχές το υλικό των καμερών ασφαλείας

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος από το beach bar κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του, έχουν καταγράψει όλες του τις κινήσεις.

Συγκεκριμένα οι κάμερες δείχνουν να κάνει μία πορεία 50 μέτρων μέσα σε 20 λεπτά, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι πως έχει απώλεια συνείδησης.

Κάτι αντίστοιχο του είχε συμβεί και κατά το περιελθόν όταν βούτηξε σε παγωμένα νερά στην Κορνουάλη και στη συνέχεια ξύπνησε στο νοσοκομείο και όπως είχε πει ο ίδιος, δεν θυμόταν κάτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το υλικό από τις κάμερες είχε παραδοθεί στις Αρχές από την Τετάρτη το βράδυ ή από την Πέμπτη.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, πήγε το υλικό στην αστυνομία.

Ωστόσο, οι Αρχές δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν από τις κάμερες ασφαλείας ώστε να βρεθεί η σορός νωρίτερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικοί παραδέχονται πως είχαν δει το βίντεο ωστόσο, από το υλικό δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί η σορός καθώς φαίνεται σαν μία κουκίδα.

Related Articles

AMG A45 S v Audi RS3 v BMW M2 v VW Golf R σε μία δυνατή μονομαχία.

cars

Τις αισθήσεις του ανέκτησε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο – Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Bury

Οι δέκα προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

cars

Άκυρη εκκίνηση για το Grand Prix του Λας Βέγκας στη Formula 1 – Διακοπή στα ελεύθερα δοκιμαστικά μετά από οκτώ λεπτά

cars

Spike: Ο νέος ψηφιακός χαρακτήρας των Mini

cars

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

cars

Ο δεύτερος υποψήφιος της επόμενης εβδομάδας στο Survivor – Η Δώρα έκανε χειροφίλημα στην Δαλάκα

Bury

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid. Έρχεται ως η ισχυρότερη έκδοση!

cars

Νέο Hyundai i20 NLine: Με φρέσκια σχεδίαση και σειρά βελτιώσεων

cars