CARSNEWS
AUTONEWS

Spike: Ο νέος ψηφιακός χαρακτήρας των Mini

Ο Spike, ο τετράποδος φίλος της μάρκας Mini, επαναπροσδιορίζεται και ζωντανεύει στον ψηφιακό κόσμο. Εμπνευσμένος από την εμφάνιση ενός αγγλικού μπουλντόγκ, καθοδηγεί στη φιλοσοφία λειτουργίας της μελλοντικής οικογένειας μοντέλων της μάρκας. Στο ρόλο του ως Mini Intelligent Personal Assistant, παρέχει διάφορες μορφές υποστήριξης. Ο Spike κάνει την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη διεθνή εμπορική έκθεση Auto Shanghai (18-27 Απριλίου, 2023) στην Κίνα.

Πλήρως ανανεωμένος, ο Spike θα δώσει το παρών στην Auto Shanghai 2023 με τη μορφή ενός «art toy» που θα καλωσορίζει τους επισκέπτες στο περίπτερο της μάρκας ως γλυπτό μεγάλου μεγέθους. Τα art toys είναι ανεξάρτητα έργα τέχνης που συνδυάζουν στοιχεία παιχνιδιών και γλυπτών στο ύφος της αστικής ποπ κουλτούρας. Ο Spike θα εμφανίζεται επίσης ως ενεργός πρωταγωνιστής στο cockpit του νέου Mini Concept Aceman.

Η νέα λειτουργία Spike αποτελεί την ιδανική σκηνή για τον ψηφιακό σύντροφο, που παρουσιάζεται στο κοινό για πρώτη φορά στη στρογγυλή κεντρική οθόνη OLED και στο ταμπλό. Η Mini θα παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα του ψηφιακού κόσμου της νέας οικογένειας μοντέλων και των ποικίλων λειτουργιών του Spike κατά τη διάρκεια του 2023.

Ο Spike συνοδεύει τη – τέως – βρετανική μάρκα στο success story της από τότε που το σύγχρονο Mini έκανε το ντεμπούτο του το 2001. Το μπουλντόγκ, με την compact και επιβλητική σιλουέτα του, τη βρετανική κληρονομιά και τον συμπαθητικό του χαρακτήρα, θεωρήθηκε το τέλειο ζωικό ισοδύναμο του Mini, ακόμη και εκείνη την εποχή.

Για την κοινότητα της μάρκας, η ομάδα σχεδίασης ανέπτυξε τον Spike από ένα αρχικό σκίτσο σε ευέλικτο σύντροφο που προσελκύει την προσοχή πέρα από το όχημα – έχει ήδη παρουσιαστεί ως παιχνίδι τέχνης στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας του Concept Aceman. Όπου κι αν εμφανιστεί ο Spike, προσφέρει απροσδόκητες εμπειρίες και συναρπαστικές συναντήσεις.

Related Articles

Το Opel Combo-e προσφέρει ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς.

cars

Οι δοκιμές συνεχίζονται για το Audi RS3.

cars

Διαγράφονται φόροι και πρόστιμα για 1 στους 4 φορολογούμενους με φορολογικές διαφορές

Bury

Grenadier. Από την Πρωσία με αγάπη

cars

Suzuki eVX Concept. Προάγγελος ενός νέου, ηλεκτρικού SUV.

cars

Ραγδαία αύξηση θανάτων και τραυματισμών αμάχων στην Ουκρανία τον Μάρτιο

Bury

Geely και Volvo σχεδιάζουν πλήρη συγχώνευση!

cars

Το νέο Honda Civic κάνει ντεμπούτο στις Η.Π.Α.

cars

Το καυτό VW Touareg έρχεται ως το πρώτο plug-in υβριδικό “R”.

cars