CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συνελήφθη Τσετσένος ως ύποπτος για επίθεση σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Η Γαλλία μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμό Ολυμπιακών Αγώνων και το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι συνελήφθη 18χρονος Τσετσένος που ήταν ύποπτος για επίθεση σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και συγκεκριμένα στο Ζοφρουά Γκισάρ.

Κάθε φορά που πλησιάζει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση υπάρχουν φόβοι για τρομοκρατικές επιθέσεις και εξαίρεση δεν αποτελούν οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι, με την αστυνομία να έχει ήδη πιάσει δουλειά και να προχωράει στη σύλληψη ενός 18χρονου Τσετσένου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας είχαν πληροφορίες για επίθεση ισλαμικής έμπνευσης και ότι ο στόχος θα ήταν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Έτσι, αφού παρακολουθούσαν τον 18χρονο Τσετσένο, αποφάσισαν τελικά να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Αυτή, όπως τόνισε το υπουργείο Εσωτερικών, ήτν η πρώτη επίθεση που σχεδιαζόταν για του Ολυμπιακούς Αγώνες και απέτρεψε η αστυνομία και η τρίτη συνολικά από την αρχή του έτους, είτε σχετίζεται με τους Αγώνες είτε όχι.

Τα γαλλικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο στόχος του Τσετσένου ήταν το γήπεδο Ζοφρουά Γκισάρ, στο οποίο θα γίνουν κάποιοι ποδοσφαιρικοί αγώνες, και ότι σχεδίαζε να επιτεθεί στους θεατές και την αστυνομία ώστε να… πεθάνει σαν μάρτυρας.

Related Articles

Βορίδης: Πρέπει να διορθωθούν πολιτικές που στενοχώρησαν τον κόσμο

Bury

O Σκαραβαίος: Το πιο βαθύ σκοτάδι

cars

Οδική Βοήθεια: Οι κύριες αιτίες που θα τη χρειαστείς!

Bury

Το νέο Volvo XC90 θα αποκτήσει ηλεκτρική έκδοση το 2022!

cars

Αδιανότητο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Αλέξη Κούγια: Θα πείτε εσείς εμένα σίχαμα και θα μου κάνετε μαθήματα ηθικής;

cars

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 51χρονης γυναίκας στο Λαύριο

Bury

Η Hyundai επιβεβαιώνει και “teasάρει” το καυτό, i20 N!

cars

Kia.  Creativity Drive και δημιουργικότητα στις μελλοντικές γενιές

cars

Το καλοκαίρι θα φέρει και το νέο Nissan X-Trail.

cars