CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 29/5/2024

Άστατος αναμένεται σε ορισμένες περιοχές της χώρας ο καιρός σήμερα Τετάρτη 29/5/2024. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως σε ορεινά τμήματα. Δυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ θα πνέουν στα νότια.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 12 έως 28, στην Ήπειρο από 12 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 30-31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 14 έως 28-30 βαθμούς, στα Επτάνησα από 15 έως 25, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 26 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις έως 3 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27-28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Related Articles

Fiat 500 Electric 3+1. Μία πόρτα κάνει την διαφορά!

cars

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με ελεύθερους σκοπευτές στον Σηκουάνα η πρωτοποριακή τελετή έναρξης

Bury

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για το ενδεχόμενο να πάει στη Ferrari στο μέλλον – «Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα μπορώ να κάνω τρομερά πράγματα»

cars

Σάλος στη Σουηδία: Αστυνομικοί διέρρευσαν πληροφορίες σε μέλη συμμοριών με τα οποία είχαν ερωτική σχέση

Bury

Φάμελλος: Ο ποινικός κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησε πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τη δίκη για το Μάτι

cars

Ναυάγιο: Φωτεινή Ντεμίρη και Αμαλία Καβάλη καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους στο συγκινητικό φινάλε

Bury

F1 2019: Ο Charles Leclerc κατέκτησε την παρθενική του νίκη!

cars

Kosmoride. Πρόταση για ποδήλατο πόλης

cars