CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για το ενδεχόμενο να πάει στη Ferrari στο μέλλον – «Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα μπορώ να κάνω τρομερά πράγματα»

Η Formula 1 βρίσκεται στο Μεξικό καθώς σήμερα (27/10) αρχίζει το τριήμερο του Grand Prix Mexico, αλλά με τους παγκόσμιους τίτλους στους οδηγούς και στους κατασκευαστές να έχουν κριθεί και να έχουν ήδη προστεθεί στο παλμαρέ του Μαξ Φερστάπεν και της Red Bull, αντίστοιχα, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο μέλλον.

Και όταν η λέξη μέλλον βρίσκεται δίπλα στη Formula 1 αυτό σημαίνει σενάρια. Ανάμεσά τους και μεταγραφικά. Κι ο Μαξ Φερστάπεν φυσικά πρωταγωνιστεί, παρόλο που η Red Bull τον έχει «δεμένο» ως το 2028 και μάλιστα τον… χρυσοπληρώνει – και δικαιολογημένα – με 55 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Το «Sportweek», το περιοδικό που εκδίδει η κορυφαία ιταλική αθλητική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» πρόσφατα φιλοξένησε συνέντευξη του Μαξ Φερστάπεν και μια από τις ερωτήσεις ήταν αν θα ήθελε να οδηγήσει για λογαριασμό της Ferrari. «Ξέρω πως η Ferrari έχει μια τρομερή ιστορία στη Formula 1 και είναι μια φανταστική ομάδα να είσαι μέλος της. Γνωρίζω πως το όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα είμαι 31 ετών και θα μπορώ να κάνω ακόμη τρομερά πράγματα στην πίστα», δήλωσε.

«Αν παρέμενα για πάντα οδηγός της Red Bull θα ήταν μια φοβερή ιστορία, σίγουρα. Θα ήταν φανταστικό. Δεν είναι κάτι όμως που θα το κυνηγήσω. Απομένουν πολλά ακόμη χρόνια στο συμβόλαιό μου και για την ώρα απολαμβάνω τη στιγμή», συνέχισε.

Βέβαια, με τη Ferrari να είναι το όνειρο όλων των οδηγών και τον Φερστάπεν να έχει φορέσει τα χρώματά της όταν ήταν παιδί και ο μπαμπάς του Γιος έκανε παρέα με τον Μίκαελ Σουμάχερ, τα σενάρια δεν πρόκειται να διαλυθούν εύκολα. Ιδίως όσο η σκουντερία δεν… σηκώνει κεφάλι και δεν μπορεί να διεκδικήσει τους τίτλους.

Related Articles

Οι λόγοι που κάνουν το Nissan e-POWER ξεχωριστό

cars

Στην Δοϊράνη  με το νέο Ford Kuga. Στις γραμμές των Συνόρων!

cars

Κυβερνοεπιθέσεις «πρωτοφανούς έντασης» σε πολλές κρατικές υπηρεσίες της Γαλλίας

cars

Mercedes GLE 350de & GLC 350e. Νέες plug-in εκδόσεις

cars

Αυτοί είναι οι φιναλίστ για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς.

cars

Απίστευτο: Ισχυροί άνεμοι μετακίνησαν λίμνη της Καλιφόρνιας κατά τρία χιλιόμετρα

cars

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Νέα επένδυση και επιχειρηματικές συμφωνίες – Οικιστική ανάπλαση στην Βούλα

Bury

Το facelift του Genesis G70 δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

cars

Έφτασε η νέα Mercedes GLC Coupé

cars