CARSNEWS
AUTONEWS

Ο καιρός σήμερα 3/6/2024

Γενικά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 3/6 σε όλη τη χώρα. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά ενώ ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 31 βαθμούς), 19 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά έως τους 38 βαθμούς), 20 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 19 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 34 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια τμήματα θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Related Articles

Το Renault 5 αναγεννιέται ως ηλεκτρικό!

cars

Ζευγάρι έβαλε 13 κανόνες για τον γάμο του στους καλεσμένους και οι αντιδράσεις ήταν πολλές

cars

Νέο Audi SQ5 TDI. Δυναμικό από κάθε άποψη

cars

Γεωργιάδης για την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Η καθυστέρηση στο φάρμακο δεν ήταν πάνω από μια εβδομάδα»

cars

Η Mercedes-Benz είναι έτοιμη για την EQB.

cars

Ατίθασοι οι Έλληνες οδηγοί – Ποιες είναι οι πιο συχνές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

cars

Το Toyota Mirai μεταμορφώνεται για την 2η γενιά του!

cars

Peugeot 408 Crossover: Ένα δυναμικό fastback στη νέα εποχή

cars

Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του ΠΟΥ αντιμετωπίζει «υπαρξιακές απειλές» λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων

Bury