CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το κατασκοπευτικό θρίλερ «Τhe Agency»

Ο γοητευτικός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ θα κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη με το κατασκοπευτικό θρίλερ «The Agency», μετά τη μίνι σειρά του BBC Two «MotherFatherSon» το 2019, όπως έμαθε το Variety. Μαζί του θα πρωταγωνιστήσουν ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο Τζέφρι Ράιτ.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα υποδυθεί τον Bosko, τον επικεφαλής στον σταθμό του Λονδίνου, ο οποίος έχει ένα πλούσιο παρελθόν αφού υπηρέτησε ως μυστικός πράκτορας για οκτώ χρόνια.

Richard Gere has joined the upcoming espionage thriller series “The Agency” at Paramount+ with Showtime, Variety has learned. https://t.co/GnCt539aUI

— Variety (@Variety) July 1, 2024

Η νέα σειρά του «Paramount+» σε συνεργασία με το «Showtime», βασίζεται στο γαλλικό δράμα «The Bureau». Ακολουθεί «έναν μυστικό πράκτορα της CIA ονόματι Martian (Φασμπέντερ), ο οποίος έχει εντολή να εγκαταλείψει την αποστολή του και να επιστρέψει στον σταθμό του Λονδίνου. Η καριέρα και η πραγματική ταυτότητα του ήρωα έρχονται αντιμέτωπες όταν η αγάπη που άφησε εμφανίζεται ξανά ανεβάζοντας το ήδη μεγάλο ρίσκο», σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς.

«Ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι μια κατηγορία από μόνος του, καθώς λατρεύεται από γενιές θαυμαστών παγκοσμίως για την εξαιρετική του δεινότητα να προσδίδει βάθος και αυθεντικότητα σε κάθε ρόλο που υποδύεται», δήλωσε ο Κρις ΜακΚάρθι, συν-διευθύνων σύμβουλος της Paramount Global και πρόεδρος των Showtime/MTV Entertainment Studios.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο. Ο Τζεζ και ο Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ υπογράφουν το σενάριο και παράλληλα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Τζο Ράιτ έχει αναλάβει την σκηνοθεσία των δύο πρώτων επεισοδίων ενώ είναι εκτελεστικός παραγωγός μεταξύ άλλων με τους Κιθ Κοξ, Νίνα Λ. Ντίαζ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Ο Αποστόλης κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον φόνο του Νοτόπουλου

Bury

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Νίκος Ανδρουλάκης και πρόεδρος του PES

cars

Η Aston Martin “παγώνει” το αγωνιστικό hypercar της…

cars

Honda CB125F. Ανανεώθηκε και έρχεται τον Ιανουάριο

cars

Σύννεφα πάνω από την ελληνική και την ευρωπαϊκή οικονομία – Φουντώνει η ακρίβεια στα τρόφιμα, απομακρύνεται η μείωση των επιτοκίων

cars

Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ KIDD

cars

Έξαλλη με τη ΔΟΕ η Ρωσία: Εξευτελιστικοί όροι, δεν στέλνουμε κανέναν αθλητή τζούντο

deleted-w9i2FI7l

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό των γραφείων της ΠΑΕ Άρης

Bury

Η σύγχρονη τεχνολογία απαιτεί προσοχή!

cars