CARSNEWS
AUTONEWS

Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας που λάτρευε από μωρό και τώρα περιμένουν παιδί

Αίσθηση προκάλεσε στην Κολομβία η απόφαση της 55χρονης ηθοποιού Alina Lozano να παντρευτεί τον κατά 31 χρόνια μικρότερο της influencer Jim Velásquez τον περασμένο Νοέμβριο, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε έγκυος.

Η σχέση τους ξεσήκωσε μεγάλη συζήτηση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, αφού η γυναίκα είναι διάσημη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε πολλές σαπουνόπερες που προβάλλονταν στη χώρα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Μάλιστα, ο 24χρονος σύζυγος την παρακολουθούσε στην τηλεόραση από μωρό, δηλώνοντας ότι «την ερωτεύτηκα από την ηλικία του ενός έτους. Ήμουν και είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της». Μάλιστα, για το γεγονός ότι είναι μαζί με τη γυναίκα που θαύμαζε από μικρός και πλέον περιμένουν παιδί, είπε ότι «τα όνειρα μου γίνονται πραγματικότητα».

Η Alina Lozano και ο Jim Velásquez

Σύμφωνα με την The Sun, το ζευγάρι πλήρωσε περισσότερα από 23.000 ευρώ σε κλινική γονιμότητας, ώστε να πάρουν ωάρια από δότρια και να μείνει έγκυος η Alina.

«Φίλες και φίλοι, η σύλληψη με φυσικό τρόπο είναι δύσκολη, αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, λοιπόν. Πρέπει να βρεις μια δότρια ωαρίων και να περάσεις όλη τη διαδικασία, η οποία είναι πολύ χρονοβόρα. Ακόμη, πρέπει να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, αλλά είναι εφικτό», ανέφερε η ηθοποιός και ο influencer.

Σημειώνεται, ότι η Alina Lozano γεννήθηκε στην Κολομβία το 1969, ενώ είναι ηθοποιός και σεναριογράφος. Επίσης, παντρεύτηκε το 2005 τον Κουβανό ηθοποιό Mijail Mulkay και χώρισαν το 2008.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε διάφορες κολομβιανές σαπουνόπερες το 1991, προτού συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως οι «El Señor de los Cielos» (Κύριος των ουρανών) και «La Reina del Sur» (Βασίλισσα του Νότου).

Related Articles

Η Mazda εξηγείται για την μικρή μπαταρία του MX-30!

cars

Seat Leon 1.5 TSi 150PS FR. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Αυτή η Porsche πάει παντού και κοστίζει… πολλά!

cars

Γάζα: Οικογένεια 36 ατόμων που γιόρταζε την πρώτη Παρασκευή του ραμαζανιού αφανίστηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό

cars

Hyundai Elantra N. Σπορ σεντάν 280 ίππων με πολύ… τσαμπουκά!

cars

Τι θέση παίρνουν τα κόμματα στην πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

cars

Αυτά είναι τα 20 οχήματα που δώρισε η “Παπαστράτος” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

cars

Στη Γενεύη και το ανανεωμένο Hyundai i30!

cars

«Η μηνιγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται στο σπίτι» – Τα τρία βασικά συμπτώματα

cars