CARSNEWS
F1 & RACES

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΙΣΠΑΝΙΑ

Φορμουλα 1

Η Φόρμουλα 1 ταξιδεύει και πάλι πίσω στην Ευρώπη για το GrandPrix της Ισπανίας. Ένα τριήμερο πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες, καθώς η πίστα της Βαρκελώνης αποτελεί σήμα κατατεθέν για την απόδοση των μονοθεσίων.

Τί έγινε στον Καναδά;

O Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε την 6η νίκη του στη σεζόν, σε έναν εντυπωσιακό αγώνα με πολλές ανατροπές και μάχες για την πρώτη θέση. Οι συνθήκες άλλαζαν συνεχώς και η στρατηγική έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση της νίκης. Ο Λάντο Νόρις είχε εξαιρετικό ρυθμό με τα ενδιάμεσα ελαστικά, κατάφερε να περάσει τον Τζορτζ Ράσελ και να δημιουργήσει μία διαφορά, αλλά το Safety car και η στεγνή πίστα άλλαξαν τα δεδομένα για την Μακλάρεν. Ο Φερστάπεν ήταν πιο γρήγορος με τα slick ελαστικά και η σωστή αντίδραση της Ρεντ Μπουλ να «τραβήξει» στα pit τον Ολλανδό, έδωσε τη νίκη στον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Νόρις υπερασπίστηκε τη θέση του απέναντι στο Ράσελ, με τους δύο Βρετανούς να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών.

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Νέα γύρω από την F1

Μετά την επέκταση του συμβολαίου του Σέρχιο Πέρεζ με την Ρεντ Μπουλ, ο Γιούκι Τσουνόντα θα παραμείνει στην RB και την νέα σεζόν. Ο Ιάπωνας έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα την φετινή χρονιά και ήλπιζε πως η Ρεντ Μπουλ θα του δώσει μία ευκαιρία ως teammate του Φερστάπεν. Όσο και να εποφθαλμιά αυτή τη θέση, ο Τσουνόντα παραμένει στην οικογένεια της Ρεντ Μπουλ ως πιλότος της RB, χωρίς να γνωρίζει προς το παρόν, ποιος θα είναι του χρόνου ο teammate του.

Η FIA ανακοίνωσε μία πολύ σημαντική αλλαγή όσο αφορά το δικαίωμα απόκτησης της Super Licence. Πλέον οι πιλότοι μπορούν να αποκτήσουν την Super Licence από την ηλικία των 17 ετών και να αγωνιστούν στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ. Αυτή η αλλαγή δίνει την ευκαιρία στον Κίμι Αντονέλι, τον 17χρονο πιλότο που ανήκει στην ακαδημία της Μερσέντες και αγωνίζεται στην Φόρμουλα 2, να αποτελεί επιλογή της γερμανικής ομάδας για την θέση δίπλα στον Τζορτζ Ράσελ. Ωστόσο, η Μερσέντες και ο Τότο Βολφ δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής, καθώς εξετάζουν όλα τα δεδομένα.

GP ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Οι κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix της Ισπανίας μας προσέφεραν μία πολύ όμορφη και κλειστή μάχη για την Pole position. Ο Λάντο Νόρις κέρδισε τον Μαξ Φερστάπεν για 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου και κατέκτησε τη 2η Pole position στην καριέρα του. Οι δύο Μερσέντες δεν απείχαν αρκετά από τους πρωτοπόρους και βρίσκονται στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με τον Λιούις Χάμιλτον 3ο και τον Ράσελ 4ο. Ακριβώς πίσω τους είναι οι δύο Φεράρι των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, 7ο καλύτερο χρόνο είχε ο Πιέρ Γκασλί, 8ος τερμάτισε ο Σέρχιο Πέρεζ, με τους Έστεμπαν Οκόν και Όσκαρ Πιάστρι να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΙΣΠΑΝΙΑ

Όλες οι ομάδες έφεραν αρκετές και σημαντικές αναβαθμίσεις για το τριήμερο στην Βαρκελώνη. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως όλα βαίνουν καλώς, χωρίς προβλήματα από τις νέες αναβαθμίσεις, καθώς επίσης αναμένονται και πολλές μάχες για τη νίκη.

Για τον αγώνα της Κυριακής προτείνουμε:

Διαφορά νικητή από τον 2ο : κάτω από 5 δευτερόλεπτα @ 3.95

Ομάδα με το γρηγορότερο Pit stop : Μερσέντες @ 11.25

Αυτοκίνητο ασφαλείας στον αγώνα : Όχι @ 2.02

Του Δημήτρη Λουκά

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

 Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related Articles

Φόρμουλα 1: Η ρόδα του Μονακό έφτασε στο 70

cars

Ο Lewis Hamilton αναστάτωσε την Νέα Υόρκη-βγήκε με το μονοθέσιο στους δρόμους της πόλης (video)

Bury

Φοβερό ξύλο από μεθυσμένους θεατές της F1 στο Άμπου Ντάμπι

cars

Formula1: Ανατροπή στο γκραν πρι Αμερικής – Ακυρώθηκε η δεύτερη θέση του Χάμιλτον

cars

Τι λέει ο Vettel για την Aston Martin;

cars

Σε ένα μήνα θα δούμε τη νέα Mercedes F1 (video)

cars

Επίσημο: Ο Χάμιλτον ανανέωσε με τη Mercedes

cars

O Vettel θα οδηγήσει πρώτος την SF1000

cars

H Ferrari ανακατασκεύασε το μονοθέσιο της πρώτης νίκης της στην F1 (+video)

cars