CARSNEWS
F1 & RACES

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΜΑΙΑΜΙ

Φορμουλα 1

Ο 6ος αγώνας της σεζόν διεξάγεται στο εντυπωσιακό Μαϊάμι της Φλόριντα, σε ένα γεμάτο τριήμερο με το 2ο Sprint Race του 2024.

Τί έγινε στην Κίνα;

Ο Μαξ Φερστάπεν έφυγε νικητής και από το Grand Prix της Κίνας, ενώ τερμάτισε και στην πρώτη θέση του 1ου Sprint Race για το 2024. Μία εύκολη νίκη για τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή, που αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά στη βαθμολογία των πιλότων. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λάντο Νόρις, ο οποίος είχε εξαιρετικό ρυθμό αγώνα και κατάφερε να μείνει μπροστά από τον 3ο Σέρχιο Πέρεζ και τις δύο Φεράρι, για το δεύτερο βάθρο του στην σεζόν.

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Νέα γύρω από την F1

Ο Άντριαν Νιούι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Ρεντ Μπουλ στο τέλος της φετινής χρονιάς. O Βρετανός σχεδιαστής αποχωρεί από την αυστριακή ομάδα μετά από 18 χρόνια, έχοντας κατακτήσει 6 παγκόσμιους τίτλους με τους «ταύρους». Τα εσωτερικά προβλήματα είναι αρκετά, παρά το γεγονός ότι η Ρεντ Μπουλ βρίσκεται στην κορυφή και διανύει τη δική της περίοδο κυριαρχίας. Το μέλλον του Νιούι είναι άγνωστο προς το παρόν, με τις πρώτες επαφές να γίνονται από την πλευρά της Γουίλιαμς και του Τζέιμς Βόουλς. Ωστόσο, ο καθένας θα επιθυμούσε να τον έχει στην ομάδα του, με την Φεράρι να «γλυκοκοιτάζει» την ενδεχόμενη συνεργασία της με τον Βρετανό σχεδιαστή, μετά και την ένταξη του Λιούις Χάμιλτον.

Επιπρόσθετα, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα μετακομίσει στην Σάουμπερ για το 2025. Ο Γερμανός πιλότος είναι από τους πρώτους που εξασφαλίζει μία θέση για το Grid της νέας χρονιάς και μάλιστα με πολυετές συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι θα τρέχει και για λογαριασμό της Άουντι το 2026, σε ένα μεγάλο πρότζεκτ όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Sprint Race Μαϊάμι

Δεύτερο συνεχόμενο Sprint Race σε μία από τις πιο εντυπωσιακές πίστες στο καλεντάρι. Ένα circuit που «αγκαλιάζει» το Hard Rock Stadium, έδρα των Miami Dolphins, αποτελείται από 19 στροφές και έχει 3 ζώνες DRS.

Νικητής του αγώνα των 100 χιλιομέτρων ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, αφήνοντας 2ο τον Σαρλ Λεκλέρ και 3ο τον Σέρχιο Πέρεζ. Παρ’ όλα αυτά, το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, που εκκίνησε από την 4η θέση και κατάφερε να τη διατηρήσει μέχρι και την καρό σημαία. Φάνηκε να έχει καλό ρυθμό αγώνα, όπως επίσης και η Φεράρι με τον Σαρλ Λεκλέρ, που έμεινε κοντά στον Φερστάπεν.

GP HPA – MAΪAMI

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε την Pole position στο Μαϊάμι και στοχεύει σε ακόμη ένα Grand Slam. Ο Ολλανδός ήταν ο γρηγορότερος της διαδικασίας των κατατακτηρίων. Οι δύο Φεράρι των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ ακολουθούν, 4ος βρίσκεται ο Σέρχιο Πέρεζ, ενώ η τρίτη σειρά της εκκίνησης βάφεται στα πορτοκαλί της Μακλάρεν, με 5η και 6η θέση για Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι αντίστοιχα. Πίσω τους οι δύο Μερσέντες με Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον, με τους Νίκο Χούλκενμπεργκ και Γιούκι Τσουνόντα να κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΜΑΙΑΜΙ

Χωρίς αμφιβολία, ο Μαξ Φερστάπεν έχει τον πρώτο λόγο και κυνηγάει το 3/3 στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Ο ρυθμός αγώνα της Φεράρι είναι ανταγωνιστικός, αλλά ίσως όχι σε σημείο τέτοιο ώστε να απειλήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή, παρά μόνο να διεκδικήσει τη διπλή παρουσία στο βάθρο.

Για τον αγώνα της Κυριακής (11μμ. ώρα Ελλάδας) προτείνουμε:

Διαφορά νικητή από τον 2ο: 5-10 δευτερόλεπτα @ 3.20

Οποιοσδήποτε οδηγός να κερδίσει τον αγώνα, την Pole position και τον ταχύτερο γύρο: Ναι @ 2.02

Του Δημήτρη Λουκά

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

 Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related Articles

Τρέλα για την Mercedes F1 από υποψηφίους μηχανικούς (+video)

cars

Formula1: “Παχύσαρκα” τα μονοθέσια – Tο 2014 ζύγιζαν 691 κιλά και σήμερα πλησιάζουν τα 800! 

cars

F1: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων 2024

cars

Formula 1: Ο χορός των δισ., ο μύθος Φερστάπεν και το… 2025 που όλοι περιμένουν!

cars

Now you can watch F1 races for free

Bury

Michael Schumacher: Ποια είναι η αλήθεια;

cars

Οι οδηγοί που θα πάρουν μέρος στη δεύτερη μέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν

cars

Formula 1: Το άλλοτε αφεντικο της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν, παραδέχτηκε την ενοχή του για απάτη εκαντοντάδων εκατομμυρίων

cars

F1 2026: Η νέα εποχή

cars