CARSNEWS
AUTONEWS

Προσωρινά ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες μετά την κατάθεση εγγύησης ύψους ενός εκατ. ευρώ

Αντίστροφα μετράει ο Ντάνι Άλβες προκειμένου να βρεθεί εκτός φυλακής, καθώς κατέθεσε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ που του είχε επιβληθεί ως εγγύηση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να το μαζέψει.

Υπενθυμίζεται ότι Βραζιλιάνος κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Ήδη, ο 40χρονος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα έχει εκτίσει 14 μήνες ποινής όντας σε φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου 2023, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να βγάζει απόφαση στις 20 Μαρτίου 2024 για την προσωρινή αποφυλάκισή του ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό και τον ίδιο να είναι έτοιμος να βγει από την φυλακή Brians 2.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του Βραζιλιάνου ώστε αυτή να αυξηθεί, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Άλβες θα βρίσκεται ως το βράδυ της Δευτέρας (25/03) στο υπερπολυτελές σπίτι του αξίας 4,6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είναι σε απόσταση 25 λεπτών με το αμάξι από την Βαρκελώνη.

Related Articles

Ford. Διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα του Puma με πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις

cars

Το νέο Volkswagen Arteon αποκτά Shooting Brake και “R” εκδόσεις!

cars

«Άσπρισαν» οι δρόμοι από το χαλάζι στα Τρίκαλα Κορινθίας

cars

Alpina B8 Gran Coupe. Συνδυάζοντας την δύναμη με την πολυτέλεια.

cars

Η Ford Mustang GT3 στο Le Mans 2024

cars

Abarth 695 70ο Anniversario. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Βράβευση με πολύ νόημα

cars

Η Morgan σπάει μία παράδοση 83 ετών!

cars

J2US: Ανατροπή με την αποχώρηση στο φινάλε από τον Νίκο Κοκλώνη

cars