CARSNEWS
F1 & RACES

Πότε θα φέρει αναβαθμίσεις η Ferrari στην SF-24

Στην ιταλική ομάδα έχουν ήδη σχέδιο για το πώς θα διαχειριστούν την εξέλιξη του φετινού τους μονοθεσίου για το πρωτάθλημα της Formula 1.

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Scuderia Ferrari στο 2024 με τη νέα SF-24. H ιταλική ομάδα βρίσκεται στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές που διεξάγονται στην πίστα του Σακχίρ από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τεστ ώστε στο εργοστάσιο του Μαρανέλο να δουν που βρίσκονται από πλευράς απόδοσης. Μάλιστα, γίνεται ήδη λόγος για αναβαθμίσεις στην SF-24 πριν καν πατήσει πίστα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Ενρίκο Καρντίλε, ρωτήθηκε σχετικά με το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της ιταλικής ομάδας και πότε θα ξεκινήσει: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως με το μονοθέσιο που δημιουργήσαμε έχουμε ήδη κάνει πρόοδο και το έχουμε εξελίξει στην αεροσήραγγα σε σχέση με αυτό με το οποίο έχουμε στο Μπαχρέιν. Θα αποφασίσουμε μετά τις δοκιμές πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουμε αναβαθμίσεις. Το πρώτο βήμα είναι να δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να συνεχίσουμε τη δουλειά στο εργοστάσιο. Το μονοθέσιο βελτιώνεται συνεχώς και οι ομάδες πίστας και εργοστασίου θα αποφασίσουν που θα έχουμε αναβαθμίσεις».

As views go, this one is pretty cool 😎 pic.twitter.com/lQJK4UkJsi

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) February 21, 2024

Επιπλέον μίλησε και για τους πολύ επιθετικούς στόχους που είχαν στο εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στο 2024: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Είχαμε πολύ απαιτητικούς στόχους. Θέλαμε να πετύχουμε το στόχο μας όσον αφορά την ταχύτητα και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα μονοθέσιο πολύ πιο ευγενικό στην οδήγηση για τους οδηγούς για όλες τις συνθήκες. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο σχεδιασμό. Αν πετύχαμε τους στόχους μας, θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες».

Ακολουθήστε όλη τη δράση από τις χειμερινές δοκιμές της Formula 1 στο gMotion by Gazzetta με LIVE και για τις τρεις ημέρες. Παρακολουθήστε το LIVE με ένα κλικ εδώ.

F1 2024 is GO! 🟢 ✌️ #F1Testing #F1 pic.twitter.com/9Wh5IonzIb

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) February 21, 2024

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari media

Related Articles

Και το 2021 στη Mercedes o Valtteri Bottas

cars

F1 GP Μεξικού: Προεπισκόπηση

cars

Formula 1: Παραμένει ως το 2025 το γκραν πρι του Βελγίου

cars

Με 24 γκραν πρι και το καλαντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2025

Bury

FIA και Ferrari έφτασαν σε «μυστικό» συμβιβασμό!

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Ο Hamilton επικράτησε στις κατατακτήριες!

cars

Οι βαθμοί ποινής όλων των οδηγών της F1 μετά το 2023

cars

Επίσημο: Ο Χάμιλτον ανανέωσε με τη Mercedes

cars

Hamilton και Rossi αντάλλαξαν «όπλα»

cars