CARSNEWS
F1 & RACES

Πώς θα δείτε δωρεάν το Grand Prix Βελγίου

Το επερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα της Formula 1 στο Βέλγιο.

Με τη δράση στο τελευταίο Grand Prix να είναι για… Όσκαρ, η Formula 1 με επτά διαφορετικούς νικητές σε 13 αγώνες φέτος, βρίσκεται στα καλύτερά της. Μπορεί ο Μαξ Φερστάπεν να έχει κερδίσει 7 αγώνες και να προηγείται στο πρωτάθλημα με διαφορά 76 βαθμών από τον δεύτερο Λάντο Νόρις, αλλά η τελευταία του νίκη ήταν τον Ιούνιο, στην Ισπανία. Από την αρχή της σεζόν, έχουν πάρει από μία νίκη οι οδηγοί της Ferrari, Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ, οι οδηγοί της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον και οι οδηγοί της McLaren, Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι.

Δείτε ακόμα: Έρχεται βαριά ποινή για τον Φερστάπεν

H McLaren έχει το ταχύτερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο Σπα, κόντρα στη Mercedes, που ανεβαίνει, και τη Ferrari, που σταθεροποιείται. Την ίδια στιγμή στην πρωταθλήτρια Red Bull Racing, η ένταση μεγαλώνει με τον Φερστάπεν να έχει συνεχώς νεύρα και τον Πέρεζ, να κάνει συνεχώς λάθη. Η μάχη προβλέπεται συναρπαστική.

The 2024 winners club has inducted a new member 🤩#F1 pic.twitter.com/ukQtqgIRsi

— Formula 1 (@F1) July 23, 2024

Το 14ο φετινό Grand Prix, που θα διεξαχθεί στην ιστορική πίστα του Σπα Φρανκοσάμπ, είναι το 68ο Βελγικό Grand Prix και οι 56 αγώνες έχουν διεξαχθεί σ’ αυτή την πίστα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μήκος διαδρομή του πρωταθλήματος (7.004 μέτρα) και ταυτόχρονα για την αγαπημένη των περισσοτέρων οδηγών, καθώς θέτει μια απαιτητική οδηγική πρόκληση.

The action comes thick and fast, we’re off to Spa 😍🇧🇪#F1 #BelgianGP pic.twitter.com/VL3fOak9Am

— Formula 1 (@F1) July 22, 2024

Το Grand Prix Βελγίου, που διεξάγεται στην ιστορική πίστα του Σπα Φρανκοσάμπ του Βελγίου, θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή, 28 Ιουλίου, στις 16:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+. Οι λάτρεις της Formula 1, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, που θα μεταδοθούν την Παρασκευή 26 Ιουλίου και το Σάββατο 27 Ιουλίου, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Στάθη Κοκκορόγιαννη και Κώστα Παστρίμα να αναλύουν τη νίκη της McLaren στο Grand Prix Ουγγαρίας και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον αγώνα των οδηγών της.

Φωτογραφίες: getty images/redbullcontentpool.com

Related Articles

Πώς το ανίκητο μονοθέσιο του 2023 έφτασε να ‘μην οδηγείται’ στη Σιγκαπούρη

cars

Ανατριχιαστικό video: Απίστευτο το πως σώθηκε από αυτό το ατύχημα…

cars

Η επιστροφή του Mick Schumacher στο Φιοράνο (video)

cars

Formula 1 – GP Ίμολα: Δυνατό ξεκίνημα Ferrari στο επεισοδιακό FP1

cars

Νέες ποινές σε Σάινθ, Χάμιλτον και άλλους έξι οδηγούς, πώς διαμορφώνεται η νέα κατάταξη

cars

Jessica Hawkins: Η πρώτη γυναίκα στην F1 μετά από 5 χρόνια

cars

Sainz Curhat Wants To Get A New Team For Formula 1 2025

cars

Formula E new Gen3 Evo car faster than Formula 1 from 0-60mph

Bury

The best social media from Austin

cars